VENDETTA01
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
tabletimi monitöre bağlıyacağım.kasam yok o yüzden aklıma fikir geldi hdmı kablo dönüştürücü alıp yapsam olur mu.
ipad air 4.nesilTablet modeli neydi
bazı destekli dönüştürüclerle yapabilirsin her dönüştürücü her cihazda işe yaramıyor online alacaksan satıcıya şu modelle şunu yapabilirmiyimipad air 4.nesil
tamamdır teşekürlerbazı destekli dönüştürüclerle yapabilirsin her dönüştürücü her cihazda işe yaramıyor online alacaksan satıcıya şu modelle şunu yapabilirmiyim
yalnız çok pahalı ya bende almayı düşünüyorum fenasal paralardönüştürücü destekli değilse görüntü vermeye bilir ancak type-c to hdmı veya Dp kablolar var direk dönüştürücüye ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğiniz onları kullanabilirsin
Paugge Usb-C to Displayport Kablo - Dp 1.4 4K FullHD 2 Metre fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Paugge Usb-C to Displayport Kablo - Dp 1.4 4K FullHD 2 Metre fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
örnek olması için attım onu Thunderbolt 3 desteklediği için ve apple ürünleri ile çalıştığı için en mantıklısı bu başka sitelerde daha ucuza vardıryalnız çok pahalı ya bende almayı düşünüyorum fenasal paralar