Yardım Dragos 500hz monitör alınır mı?

NordaN

80+
Reaksiyon skoru
141
Bütçe
16000
Merhabalar değerli forum üyeleri.
Geçtiğimiz günlerde monitörümü yükseltmek istedim ve rekabetçi oyun oynadığım için yüksek Hz bir monitör bakıyordum.
Dragos markasınım bu monitörü çok dikkatimi çekti. Normalde 360hz monitör alacağım fiyata Dragos markasının 500hz monitörü bulunuyor. Herhangi bir incelemesini bulamadım. CS2 oynadığım için yüksek Hz daha iyi olur gibi ama bu Monitörü almak kumar olabilir gibi geldi. Sizce bunu mu almalıyım yoksa başka markaların 360hz monitörlerine mi yönelmeliyim?

Bu kadar yüksek bütçede bu kumara girilmez.
Bilindik 360-380 al geç derim.
Hatta bütçeyi hiç zorlamadan lenovo 320hz alabilirsin genel olarak güzel cihaz beğenmezsen iade edersin, beğenirsen 10-12k cebinde kalmış olur.
Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 67D4GAC3TK

Sistem bileşenleriniz nedir diye soracağım ama Dragos markasını ne ben ne de forum üyelerinin tavsiye edeceğini sanmam. 360hz kendini ispatlamış bir marka/model almanız daha mantıklı olacaktır.

Sistem bileşenleriniz nedir diye soracağım ama Dragos markasını ne ben ne de forum üyelerinin tavsiye edeceğini sanmam. 360hz kendini ispatlamış bir marka/model almanız daha mantıklı olacaktır.
Sistem bileşenlerimde de yükseltmeye gideceğim her türlü alacağım monitöre uygun bir yükseltme yaparım. Ama 500hz olanı alırsam sisteme ekstra yatırım yapmam gerekecek gibi

bu markanın sıvı soğutucularına da aynı şekilde mesafeliydi herkes, gayet iyi çıktı bazı modeller

monitör bu sonuçta, kendi ürettikleri bir şey değil, ürettirip sattıkları bir şey, bilemedim çok cazip geldi

"1080p MoNiTöRe 1 6 BiN VeR iLiR mİ a**" diyenler gelmeden yerimizi alalım
(zaten insan gözü 60hz görüyomuş)

bu markanın sıvı soğutucularına da aynı şekilde mesafeliydi herkes, gayet iyi çıktı bazı modeller

monitör bu sonuçta, kendi ürettikleri bir şey değil, ürettirip sattıkları bir şey, bilemedim çok cazip geldi

"1080p MoNiTöRe 1 6 BiN VeR iLiR mİ a**" diyenler gelmeden yerimizi alalım
(zaten insan gözü 60hz görüyomuş)
Zaten 1280x1024 kullanıcam monitörü 😄

Sistem bileşenlerimde de yükseltmeye gideceğim her türlü alacağım monitöre uygun bir yükseltme yaparım. Ama 500hz olanı alırsam sisteme ekstra yatırım yapmam gerekecek gibi
Üstte arkadaşın önerdiği Lenovo monitör kaçırılmayacak fırsat gibi gözüküyor. (y)

Üstte arkadaşın önerdiği Lenovo monitör kaçırılmayacak fırsat gibi gözüküyor. (y)
Aynen hocam gerçekten iyiymiş baya ilk defa gördüm o monitörü. Fiyatıda uygunmuş. Ondan önce allienware 320hz bakıyordum ama 13k fiyatı vardı. Bu Lenovo yarı fiyatına gayet iyi gibi

Öncelikle metni yapay zekaya düzeltmene gerek yoktu çünkü cevap açık. Dragos ile Turbox aynı marka ve hepsi fason. Ölü piksel garantili geliyor bunlarda

Geçtiğimiz günlerde monitörümü yükseltmek istedim ve rekabetçi oyun oynadığım için yüksek Hz bir monitör bakıyordum.
Dragos markasınım bu monitörü çok dikkatimi çekti. Normalde 360hz monitör alacağım fiyata Dragos markasının 500hz monitörü bulunuyor. Herhangi bir incelemesini bulamadım. CS2 oynadığım için yüksek Hz daha iyi olur gibi ama bu Monitörü almak kumar olabilir gibi geldi. Sizce bunu mu almalıyım yoksa başka markaların 360hz monitörlerine mi yönelmeliyim?

gereği yoktu belhanda bir tercih olur daha üst segment markalardan 360hz tercih etmek daha mantıklı olur

Kağıt üstünde her şey çok iyi gözükse bile ürün elinize geçtiği zaman sorun yaşama veya destek alamama şansınız var, kısacası ben olsam tercih etmezdim. Bu tarz ürünlere nasıl denk geliyorsunuz aklım almıyor.

Öncelikle metni yapay zekaya düzeltmene gerek yoktu çünkü cevap açık. Dragos ile Turbox aynı marka ve hepsi fason. Ölü piksel garantili geliyor bunlarda
Yapay zekaya düzeltmedim ki 😄. Galiba yazmış tarzımdan dolayı öyle söylediniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,069
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri