50Kya Bu sistem alınır mı?

Flex45

80+
Reaksiyon skoru
1
genel olarak 2k için iyi evet ramleri 32 yaparsan çok daha iyi olur ek bütçen varsa birde belki 2tb ssd duruma bağlı olarak onu dışında 2k kesin ama her oyunu ultra açar mı emin değilim dlss fg vs olmadan bunlarla kesinlikle oynanır zaten

Merhaba,
GIGABYTE Ekran Kartlarında Windforce ve Eagle Serisi Kartları Tercih etmem.
Ayrıca Hazır olan bir sistemde Ekran kartı yükseltmek mantıksız direkt bütçenize göre hazır sistem bakın.
1761530289562.webp

Bu özelleştirmelerle alabilirsiniz. 5060ti Takılı üstünde.
Parça Kalitesi olarak daha iyi sıvı soğutma var + akvaryum kasa.

Merhaba,
GIGABYTE Ekran Kartlarında Windforce ve Eagle Serisi Kartları Tercih etmem.
Ayrıca Hazır olan bir sistemde Ekran kartı yükseltmek mantıksız direkt bütçenize göre hazır sistem bakın.
Alıntıyı görüntüle
Bu özelleştirmelerle alabilirsiniz. 5060ti Takılı üstünde.
Parça Kalitesi olarak daha iyi sıvı soğutma var + akvaryum kasa.
ben 5070 atıyorum siz 5060ti ayrıca bu sistemde bu dandik işlemciye işlemciden daha pahalı sıvı soğutucu takmak mantıklı mı :) Gigabyte neden tercih etmiyorsunuz?

Genel olarak 2kda oyun oynamak için alıyorum sizce bu sisteme f/p diyebilir miyiz? Gece indirimiyle 50kya geliyor.
Tükend yazoyor hocam.

ben 5070 atıyorum siz 5060ti ayrıca bu sistemde bu dandik işlemciye işlemciden daha pahalı sıvı soğutucu takmak mantıklı mı :) Gigabyte neden tercih etmiyorsunuz?
Dandik bir işlemci mi? hangi çağda yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Bu işlemcinin dandikliğini bana kanıtlar mısınız? AM5 Sistemlerdeki F/P işlemci olan bir işlemciye "dandik" ibaresi takıyorsunuz. Ayrıca sizin alacağınız Sistemde de R5 7500F var?
Sanırım "Dandik İşlemci" takmayı seviyorsunuz.
Forumlarda Biraz Gezerseniz Windforce veya Eagle kartların neden tercih edilmediğini zaten bulabilirsiniz.
Fakat R5 7500F işlemcisine "dandik" diyen biri araştırma yapar mı pek sanmıyorum.
Size Kısaca Söylemem Gerekirse. Rulman sesi, Fanların hızlı dönüp rahatsız edici ses seviyesine ulaşması ve tabikide ısı sorunları.
Ayrıca Alacağınız Sistemde Takılı olan B650M S2H kronik sorunlu bir anakart. Onu geçtim GIGABYTE'ın yazılımından kullanıcılar memnun değil.
Ben sizin kullandığınız Parçaların Hiçbirine "dandik" ibaresi takmıyorum takacak olsam emin olun sizin attığınız sistemde daha fazla vardır :D
Sonuç Olarak Tercih Yine Sizin Fakat Bir şeyleri Araştırmadan lütfen "dandik" demeyin.

Dandik bir işlemci mi? hangi çağda yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Bu işlemcinin dandikliğini bana kanıtlar mısınız? AM5 Sistemlerdeki F/P işlemci olan bir işlemciye "dandik" ibaresi takıyorsunuz. Ayrıca sizin alacağınız Sistemde de R5 7500F var?
Sanırım "Dandik İşlemci" takmayı seviyorsunuz.
Forumlarda Biraz Gezerseniz Windforce veya Eagle kartların neden tercih edilmediğini zaten bulabilirsiniz.
Fakat R5 7500F işlemcisine "dandik" diyen biri araştırma yapar mı pek sanmıyorum.
Size Kısaca Söylemem Gerekirse. Rulman sesi, Fanların hızlı dönüp rahatsız edici ses seviyesine ulaşması ve tabikide ısı sorunları.
Ayrıca Alacağınız Sistemde Takılı olan B650M S2H kronik sorunlu bir anakart. Onu geçtim GIGABYTE'ın yazılımından kullanıcılar memnun değil.
Ben sizin kullandığınız Parçaların Hiçbirine "dandik" ibaresi takmıyorum takacak olsam emin olun sizin attığınız sistemde daha fazla vardır :D
Sonuç Olarak Tercih Yine Sizin Fakat Bir şeyleri Araştırmadan lütfen "dandik" demeyin.
Daha önce 7800x3d bakıyordum şimdi onunla kıyasla 7500f dandik tabi açık bir şekilde yazmam gerekiyordu yanlış anlaşıldı. B650M sadece S2H modeli mi sorunlu yoksa komple mi sorunlu bu anakart? A620M Anakart nasıldır sizce? Fiyatı aynı 650m ile. Ekran kartında marka tavsiyeleriniz nedir peki? Evet sizin kadar derinlemesine araştıramadım bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce 7800x3d bakıyordum şimdi onunla kıyasla 7500f dandik tabi açık bir şekilde yazmam gerekiyordu yanlış anlaşıldı. B650M sadece S2H modeli mi sorunlu yoksa komple mi sorunlu bu anakart? A620M Anakart nasıldır sizce? Fiyatı aynı 650m ile. Ekran kartında marka tavsiyeleriniz nedir peki? Evet sizin kadar derinlemesine araştıramadım bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle Tekrar Merhaba,
Evet belirttiğiniz ve daha önce kullandığınız model daha iyi fakat aynı ekran kartı ve aynı testlerde sonuçlarda uçurum bir fark olmuyor.
Konumuza Gelecek olursak.
B650M serilerinin model numaraları ve üreticileri bizim için önemli.
Yukarıda Belirttiğim gibi GIGABYTE'ın Modellerinde arayüz kullanılabilirliği açısından kullanıcılardan çok fazla şikayet alıyor. S2H kronik sorunlu eğer ki "Ben illa GIGABYTE alacağım" diyorsanız DS3H tercih edebilirsiniz.
A serisi kartlar genelde hazır sistemlerde kullanılır ve daha zayıf VRM'lere ayrıca daha az port,yuvaya sahiptirler.
Ayrıca A Serisi Anakartlar Genelde B veya X serisi anakartlardan performans olarak düşüktürler.
Ekran Kartında Sıcaklık Değerlerine Bakıp almanızı tavsiye ederim. Kullanıcı yorumları ve diğer forumları kontrol edebilirsiniz. Bizde araştırıp size söylüyoruz.
Zaten Hazır sistemlerde değiştirebildiğiniz Ekran kartları bellidir.
Fakat ben ayrıca alacağım diyorsanız bana bir bütçe belirtin o konuda yardımcı olmaya çalışayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,320
Üyeler
185,253
Son üye
akgarsana
Geri