🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

4 gün bekletti keşke ilk gün iptal gelseydi 6.5k Lik saati 5.2k ya denk getiricem diye seviniyordum yarın teslim edilecekten iptal'e dönmüş. Kupon vs gelirmi sizce?
yazarsanız verirler. benim siparişte bugün 8. gün oldu sözde gönderilemeyecek vaziyetteymiş yeni parti bekliyorlarmış, geçen cuma teslimat günüydü salıya ertelendi bu süreçte gecikme için 200tl verdiler. ürüne zaten 600 ödemiştim bu gidişle bedavaya doğru gidecek :kizginpeepo:

geçmiş olsun güle güle kullan

samsung cihazların üretim tarihini öğrenmek için 2 yol var seri no su ile 11 rakamlı kodun karşılığu şurada anlatılmış 2 dk da bakarsınız

pil detayı için

bunu indiriyorsunuz

geliştirici özelliklerini açıyorsunuz tabletten
ayarlar sistem tablet hakkında sürüm 7 kere üstüne tık

bilgisayara usb transfer şeklinde bağlıyorsun kabloyla

her zaman izin ver tablet ekranından

minimal adb yi kurup açıyorsun açıyorsun cmd ekranında

adb devices
enter
tableti görmesi lazım
görürse
adb shell dumpsys battery
enter
bir rapor çıkacak

Pil Sağlığı: mSavedBatteryAsoc
Pil Döngüsü: mSavedBatteryUsage
bunu 100 e bölüyorsun

ek olmazsa samsung adb sürücüleri kurmak gerekebilir ben kurdummu hatırlamıyorum

google samsung adb drivers yazarsanız resmi sitede olması lazım
S11 12/256 düşürdüm dün 24 bin liraya. Bu testleri Ağustos üretim gözüküyor ama ilk açılış tarihi benim açtığım tarih gösteriyor tahminim sıfırlandıktan sonra bunu da sıfırlıyordur. mSavedBatteryUsage: 132 gözüküyor sizin dediğinize göre 1 döngü falan yapıyor sanırım

S11 12/256 düşürdüm dün 24 bin liraya. Bu testleri Ağustos üretim gözüküyor ama ilk açılış tarihi benim açtığım tarih gösteriyor tahminim sıfırlandıktan sonra bunu da sıfırlıyordur. mSavedBatteryUsage: 132 gözüküyor sizin dediğinize göre 1 döngü falan yapıyor sanırım
batteryCycleCount komutu karşısındaki döngü sayısını belirliyor olması lazım . Örneğin benim de mSavedBatteryUsage : 181 yazmasına rağmen batteryCycleCount kısmında 10 yazıyor . Chatgpt ekran görseli attığımda 0 dan 100'e 10 kez olduğunu belirtti. Ve yukarıdaki belirttiğim batteryCycleCount komutunu baz aldı .

yazarsanız verirler. benim siparişte bugün 8. gün oldu sözde gönderilemeyecek vaziyetteymiş yeni parti bekliyorlarmış, geçen cuma teslimat günüydü salıya ertelendi bu süreçte gecikme için 200tl verdiler. ürüne zaten 600 ödemiştim bu gidişle bedavaya doğru gidecek :kizginpeepo:
yine şanlısınız hocam size bir şeyler vermişler perşembe günü monitör aldım güya bugün teslim kontrol ederken kırık tespit etmiş arkadaşlar yeni ürün bekliyorlarmış göndermek için 2. el birinin iade etmesini mi bekleyeceğim diyorum evet diyor :ROFLMAO:

Desteğe yazdım ama kupon talebinde bulunmadım tekrar deneyeyimmi sizce şansımı?

Desteğe yazdım ama kupon talebinde bulunmadım tekrar deneyeyimmi sizce şansımı?
yazdığımda kupon talebinde bulunmadım, gecikme için kendileri teklif edip verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine şanlısınız hocam size bir şeyler vermişler perşembe günü monitör aldım güya bugün teslim kontrol ederken kırık tespit etmiş arkadaşlar yeni ürün bekliyorlarmış göndermek için 2. el birinin iade etmesini mi bekleyeceğim diyorum evet diyor :ROFLMAO:
benimde süreç aynı oldu mail atılmış depoda ürün yokmuş, bekliyecez

200 TL verdilerse keşke kabul etmeseydin genelde bu süreçten sonra iptal oluyor ve e biz size 200 TL verdik tarzı cümle kullanılıyor yaşanilmis olaylar var forumlarda

yazdığımda kupon talebinde bulunmadım, gecikme için kendileri teklif edip verdi.

benimde süreç aynı oldu mail atılmış depoda ürün yokmuş, bekliyecez
Modem gelince SS atarsin :)

batteryCycleCount komutu karşısındaki döngü sayısını belirliyor olması lazım . Örneğin benim de mSavedBatteryUsage : 181 yazmasına rağmen batteryCycleCount kısmında 10 yazıyor . Chatgpt ekran görseli attığımda 0 dan 100'e 10 kez olduğunu belirtti. Ve yukarıdaki belirttiğim batteryCycleCount komutunu baz aldı .
Ben de gptye yorumlattım hocam 😂 Bana da sıfır cihaz bu dedi ama arkadaşın yazdığına göre ufak bir kullanımı var gibi gözüküyor

200 TL verdilerse keşke kabul etmeseydin genelde bu süreçten sonra iptal oluyor ve e biz size 200 TL verdik tarzı cümle kullanılıyor yaşanilmis olaylar var forumlarda

Modem gelince SS atarsin :)
kısmet artık, modemin kargo kodu çıkmış çarşamba gelir. geldiğinde atarım buraya

kısmet artık, modemin kargo kodu çıkmış çarşamba gelir. geldiğinde atarım buraya
Amazon eskisi gibi umursamıyor tüketiciyi kulaklık aldım 3.5 mm jak yazıyordu açıklamasında gelen USB girişli :) arkadaş para iadesi yapalım diyor 14 gün + 10 iş günü banka süreci. + Bu dönemde kaçirilan fırsatlar tek dedikeri iade yapın kafa göz girişecem en son ben YouTube videolarını izledim bir video'da USB girişli olduğu kısım vardı ama dikkatimden kaçmış belliki direkt amazondaki açıklamaya istinaden aldım depo ürünü tüketici hakem heyetine versemmi bilemedim saçma sapan iş yapıyorlar ne bir hediye çeki ne bir kısmı ücret iadesi yapalım diye çözüm sunmuyorlar hata kendilerinde olmasına rağmen

Amazon eskisi gibi umursamıyor tüketiciyi kulaklık aldım 3.5 mm jak yazıyordu açıklamasında gelen USB girişli :) arkadaş para iadesi yapalım diyor 14 gün + 10 iş günü banka süreci. + Bu dönemde kaçirilan fırsatlar tek dedikeri iade yapın kafa göz girişecem en son ben YouTube videolarını izledim bir video'da USB girişli olduğu kısım vardı ama dikkatimden kaçmış belliki direkt amazondaki açıklamaya istinaden aldım depo ürünü tüketici hakem heyetine versemmi bilemedim saçma sapan iş yapıyorlar ne bir hediye çeki ne bir kısmı ücret iadesi yapalım diye çözüm sunmuyorlar hata kendilerinde olmasına rağmen
Hocam benim de aldığım ürün farklı renkte gelmişti iadesi 5 gün içinde gerçekleşti bankaya da hemen yansıdı o 24 gün muhabbeti abartı.

Hocam benim de aldığım ürün farklı renkte gelmişti iadesi 5 gün içinde gerçekleşti bankaya da hemen yansıdı o 24 gün muhabbeti abartı.
Süreç belirsiz hocam sende erken yatar bende geç kimsede garanti veremiyor ve bu süreçte kaçırılan diğer fırsatlar vs garip garip işler yapıyorlar harbi sinir bozucu

güle güle kullan
üretim tarihini şu şekişlk teyid edebilirsin yukarıda yazdım seri nosundan üretim tarihi ay yıl yazıyor

samsung-phone-serial-numer-decoder.jpg

• R: Samsung uses ‘R‘ at the beginning of the serial number of all its smartphones and tablets. It represents the product code assigned by the manufacturer to determine the device’s family. So, even if you own a Samsung Galaxy Tab, its serial code would start with the R product code.
  • ZC: The 2nd and 3rd characters of the serial numbers of Samsung devices represent the code of the Samsung factory and the country where a phone or tablet was assembled. ZC and Z8 are present in the serial numbers of my India-made Galaxy S24 Ultra and Note 20, respectively. It means ZC and Z8 are the codes for Samsung mobile production units in India. Thus, these 2 characters tell about the Samsung mobile manufacturing country. Similarly, if the 2nd & 3rd characters of the serial number are C5, it’s made in Vietnam.
  • X: The 4th character of the serial number represents the year of manufacture. If you check out the Samsung production date table below, X stands for the year, which is 2024.
  • 1: The 5th character is the code for the month of manufacture for a Samsung mobile device. 1 represents January. Thus, the manufacturing date of my Galaxy S24 Ultra is January 2024.
  • 1NEPKK: The last 6 characters are the actual serial number of your Samsung Galaxy device. These alphanumeric values contain technical information about the device, like its chipset, storage, color, model, etc.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri