Yardım Superonline TP-Link Ex530v - ZTE H3600P V9 - ZTE H3600 modemleri

ExaLeon

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar geçen hafta binaya superonline fiber geldi ve 1000mbps paketini kullanmak istiyorum Wifi 6 modem olarak TP-Link Ex530v - ZTE H3600P V9 - ZTE H3600 bu 3 modemden hangisini önerirsiniz.

Arkadaşlar geçen hafta binaya superonline fiber geldi ve 1000mbps paketini kullanmak istiyorum Wifi 6 modem olarak TP-Link Ex530v - ZTE H3600P V9 - ZTE H3600 bu 3 modemden hangisini önerirsiniz.
eger online oyun oynuyorsan sol fiber baya kötü

Komple superonline önermiyorum ha ama illa superonline kullanacaksan şifreyi ve kullanıcı adını iste, openwrt desteği olan bi router alıp öyle kullan

eger online oyun oynuyorsan sol fiber baya kötü
Şuan türknet kullanıyorum ancak 32mbps download 11mbps upload alıyorum yani yeni kablolardan bağladıklarını o tarz bir problem yaşamayacağımı söylediler sözde ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komple superonline önermiyorum ha ama illa superonline kullanacaksan şifreyi ve kullanıcı adını iste, openwrt desteği olan bi router alıp öyle kullan
şifreyi ve kullanıcı adını kuruluma geldiklerinde istersem direkt veriyorlar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bu 3 modemden hangisini seçmeliyim bilginiz var mı

süperonline da çok sorun var o yüzden çocu şeyi kuıllanamıyorsun izin vermiyor sansür uyguluyor bant daraltma uyguluyor mecbur degilseniz tek firma o degilse alınmaz firma

Millet biraz ezbere konuşuyor sanki. Discord normalde yasaklı mesela ama ben Superonline ile Discord'a giriş yapabiliyorum. Şu an aktif olarak Turkcell'de daraltılan, sansürlenen net bilgiyi sağlam bir siteden paylaşırsanız daha iyi olur.

Geri