UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 768
Askerlik eskisi gibi değil, 6 ay için komutanlar uğraşmak bile istemiyor. Çok zorlanacağınızı düşünmüyorum.
ocakta gidecek olan bi antalyaliysan ustune kalorifer petegi falan montele anca kurtarirOcakta gideceğim kaç tane içlşk getireyimAntalya lıyım
Yok be, çoğu il gibi ağrıda artık çok çok soğuk değil. Önceden diz boyu kar yağardı, artık sadece acuk yağıp hemen eriyor yada uzun süre kalsa bile max 2-3 hafta yerde duruyor.Şunu belirteyim. ama antalyadan gelinecekse çok soğuk bir yer.ocakta gidecek olan bi antalyaliysan ustune kalorifer petegi falan montele anca kurtarir
valla hic belli etmiyo dogu taraflari, gecen sene erzurumda -23 dereceye denk geldim su donmustuYok be, çoğu il gibi ağrıda artık çok çok soğuk değil. Önceden diz boyu kar yağardı, artık sadece acuk yağıp hemen eriyor yada uzun süre kalsa bile max 2-3 hafta yerde duruyor.Şunu belirteyim. ama antalyadan gelinecekse çok soğuk bir yer.
O soğuklar kışın çok az gününde öyle oluyor ama gidecek arkadaş artı sıcaklıkları beklemesin kesinlikle.valla hic belli etmiyo dogu taraflari, gecen sene erzurumda -23 dereceye denk geldim su donmustu![]()
acemi birlik ama kiöme sorsam kalırsın gödermezler başka yere diyor6 ayı burda mı yapcan yoksa acemi birliği mi bu 1 ay kalıp başka yere gitme işi