RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Servis süreci başladı)

1761597690814.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam anlık takılmaların bir sürü sebebi var direkt ekran kartı veya işlemci demek olmaz ramler, psu ve ssd sorunları da anlık takılmalar yapar. Ramlerde expo açmadan deneyin takılma olayı devam ediyor mu.
Hocam bu arada biostan ellediğim tek ayar expo yu açmaktı onun dışında elle mhz ayarı vesaire yapmadım. Expo yu kapattıktan sonra mhz'i ayarlamam gerekiyor mu?

Aynı problemi bende yaşadım hocam cpu ayarlarından başlangıç sekmesini seçtiğimde düzelmişti

FPS sabitleyerek oyunları oyna sınırsızda olmasın Çipset driver AMD sitesinden direk çipset driver sekmesinden anakart çipsetini seçerek indirip kur mutlaka Ve mutlaka Hikayeli oyunlarda özellikle Görüntü kalitesini yüksekte tut Ekran kartına yüklen mümkün oldukça

Alıntıyı görüntüle

Hocam bu arada biostan ellediğim tek ayar expo yu açmaktı onun dışında elle mhz ayarı vesaire yapmadım. Expo yu kapattıktan sonra mhz'i ayarlamam gerekiyor mu?
Yom hocam expo kapatın yeterli birde öyle sistemi deneyin

FPS sabitleyerek oyunları oyna sınırsızda olmasın Çipset driver AMD sitesinden direk çipset driver sekmesinden anakart çipsetini seçerek indirip kur mutlaka Ve mutlaka Hikayeli oyunlarda özellikle Görüntü kalitesini yüksekte tut Ekran kartına yüklen mümkün oldukça
Yom hocam expo kapatın yeterli birde öyle sistemi deneyin
Kalkıp bunla sistemi kurduysan önce sen bi format at.

Dün gece bilgisayara format atayım dedim gece boyunca sürdü format. Sabah kalktığımda kurulumu tamamladım. Ekran kartı driverını sıfırdan kurdum. Daha sonrasında dediğiniz gibi amd nin sitesine gidip chipset driverlarını da kurdum. Windows güncelleştirmelerini açtım ve eksik olan driverlar da indi. Diğer arkadaşın dediği gibi biostan expoyu da kapattım. Daha sonrasında alan wake 2 yi tekrar indirip oyuna girdim. Şunu söylemeliyim ki bu kadar uğraşın ardından sorunun çözülmesi bir yana daha önce olmayan bir sorun daha ortaya çıktı. Artık oyundayken ekran yırtılması da yaşıyorum. Şimdi siz söyleyin sırada ne var? Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Çok anlamam etmem ama cpu darboğazı var bence rx9070xt güçlü bi kart cpun yetmiyor olabilie bu karta minimum 9600x öneririm.bendede düz 9070 var işlemcim 9700x ama ben bile cpu ağırlıklı bazı oyunlarda takılma yaşayabiliyorum

ne alaka la ahahahaah gumledimawq

darbogaz kacmis olabilir ekran kartının fanlarına onu bi temizle kanka

darbogaz kacmis olabilir ekran kartının fanlarına onu bi temizle kanka
3440*1440 pikselde oyunuyorum oyunları zaten ekran kartı %99 yükte çalışıyor?

3440*1440 pikselde oyunuyorum oyunları zaten ekran kartı %99 yükte çalışıyor?

biliyorum babus zaten o darbogaz diyen arkadaşla blur gecmistim takılmalar oyunda mı oluyor sadece yoksa video izlerken vs hep mi oluyor 1440p alıp dener misin 4k yüksek kacmıs olabilir veya gpu kullanımını %95 ile sınırla %100 kullanımdan takılma yaşanıyor olabilir kareleri yetiştiremiyor gpu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,140
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri