- Reaksiyon skoru
 - 103

Arkadaşlar win 11 bilgisayarımı hem çok ses cıkartmasına sebeb oluyor hemde rahat edemiyorum sayfalar üst üste biniyor çözülcek gibide durmuyor win 10'a geçsem ne olur şuan?

Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz?Arkadaşlar win 11 bilgisayarımı hem çok ses cıkartmasına sebeb oluyor hemde rahat edemiyorum sayfalar üst üste biniyor çözülcek gibide durmuyor win 10'a geçsem ne olur şuan?
Sapphire Pulse Radeon RX6600Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz?
Bende 11 den 10 ltsc ye yada 11 ltsc ye bilgilerimi silm3den format armadan gecebilirmiyim 16 gb rm i7 14000hx islemciye sahibim suan windows 11 home kullaniyorum
Niye geçiyorsunuz? Modern ve güçlü bilgisayarınız var.Sapphire Pulse Radeon RX6600
Ryzen 5 5500
B450M-HDV 4.0
Hem sayfalar üst üste biniyor hemde bilgisayarımdan ses çıkartıyor bide genellikle oyunlarda fpsim düşüyor en kötü custom'a geçerim ama custom nedir ne değildir bilmiyorumNiye geçiyorsunuz? Modern ve güçlü bilgisayarınız var.
Konu sahibine gelince, bu Windows 11 ile alakalı değildir. Sorunlarınızın yazılı olduğu konu açıp beni etiketleyin.
hocam tek sorun güvenlik sıkıntıları ne gibi sorunlar yaşıyabilirim (bilmedigim şeyleri indirmiyoru merak etmeyin)Geçip dene. Düzelirse öyle kullanırsın. Düzelmezse sorununa başka çözümler bulmaya çalışırız.
Hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Donanımın tanınıyor ve destekleniyor olduğu sürece.hocam tek sorun güvenlik sıkıntıları ne gibi sorunlar yaşıyabilirim (bilmedigim şeyleri indirmiyoru merak etmeyin)
Bunun Windows 11 ile alakası yoktur işte. O sorunların yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.Hem sayfalar üst üste biniyor hemde bilgisayarımdan ses çıkartıyor bide genellikle oyunlarda fpsim düşüyor en kötü custom'a geçerim ama custom nedir ne değildir bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windows 11 bide fps kaybına sebep oluyor bende
onu nasıl kontrol edebilirimHiç bir sıkıntı yaşamazsın. Donanımın tanınıyor ve destekleniyor olduğu sürece.
Kurup deneyerek.onu nasıl kontrol edebilirim
Bu arada duydugum kadarıyla windows 10 un 32bit desteği bitmiş 64 devammı ediyormuş öyle bişeymiş doğrumuKurup deneyerek.