Windows 11'den Windows 10'a Geçiş Yapmalı mıyım?

Sadece tarayıcıda gezmek dizi film izlemek vb. şeyler için kullandığım 11 yıllık bi laptop vardı win 10 home sürümünde kasma takılma oluyordu hatta 1080p video açınca takılıyor 480p izlemek zorunda kalıyordum. temiz formatla win 10 2019 ltsc kurdum şimdi kasma takılma yok kaymak gibi akıyor.

(Yine sadece tarayıcıda gezmek dizi film vb. izlemek için kullanıyorum format sonrası oyun yükleyip test etmedim)

Sadece tarayıcıda gezmek dizi film izlemek vb. şeyler için kullandığım 11 yıllık bi laptop vardı win 10 home sürümünde kasma takılma oluyordu hatta 1080p video açınca takılıyor 480p izlemek zorunda kalıyordum. temiz formatla win 10 2019 ltsc kurdum şimdi kasma takılma yok kaymak gibi akıyor.

(Yine sadece tarayıcıda gezmek dizi film vb. izlemek için kullanıyorum format sonrası oyun yükleyip test etmedim)
Hocam win10a karar verdim akşam bitirip atarım yaşarsma sorun formatlamaya gidiyorum iyi forumlar

Hocam win10a karar verdim akşam bitirip atarım yaşarsma sorun formatlamaya gidiyorum iyi forumlar
ben ryzen 5 5600 overclock yapıp 4.7 ghz hali ile 16 ram gtx 1650 ile win11 pro 25h2 den win10 home'a geri döndüm mutluyum sorunsuzum sadece cs2 oynuyorum 2. ekran olarak 32" lcv tv takılı orada sürekli ya video açık ya da cs yayıncıları ile müzik :D problemsizim şuan da

Niye geçiyorsunuz? Modern ve güçlü bilgisayarınız var.

Konu sahibine gelince, bu Windows 11 ile alakalı değildir. Sorunlarınızın yazılı olduğu konu açıp beni etiketleyin.
bilgisayarim icinde cok sanal makine calistiyorum daha fazla ram lazim ve suan ram almaya gücüm yetmiyor

Windows 10 desteği kesilmedi mi hocam neden geçiş yapasınız ki? Bence gerek yok.

Ltsc kur sonra uğraşma lisans mas ile yaparsın sonrası basit

Arkadaşlar windowsu kendi sitesinden orijinal indirecekseniz hep performans sorunu yaşarsınız

Custom windows indirin kullanin performans farkini görün.
Windows 64 net sitesinden gözatabilirsiniz iso kalıplarına. Hem resimleri var ne kadar ram kullandıklarini görün.

Geri