Arkadaşlar Steam üzerinden İcarus oynamaya başladım ancak türkçe dil desteği yok.
Steam üzerinden veya crack şekilde türkçe yama varmıdır ben bulamadım
sinnerclownceviri.net
öncelikle teşekkür ederim.ayrı içerikler üstteki farklı alttaki farklıIcarus Türkçe Yama [swat]
Proje Yöneticisi Swat Çeviri Swat Test Swat Paketleme Swat Kaliteli Translate Çeviridir. Lütfen Test Ettikten Sonra Çeviri Kalitesi Hakkında Yorum Yapın. Uyumlu Sürüm: REV. 2.2.46.134358 sürüm 2.121.120319 KURULUM: Türkçe Yama içerisinden çıkan dosyayı Icarus/Content/Paks Dizinine...sinnerclownceviri.net
![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Uyumlu sürüm yazıyor üsttekinde eğer sürümünüzle uyumlu ise deneyin uyumsuz ise de deneyin en fazla dosya doğrulama yaparsınızöncelikle teşekkür ederim.
Oyunun güncel sürümü için uyumlu mudur? 2024 diyor yama için
hocam sen bilgili gibisin İcarusta Talent puanlarını sıfırlamanın bir yolu varmı?Uyumlu sürüm yazıyor üsttekinde eğer sürümünüzle uyumlu ise deneyin uyumsuz ise de deneyin en fazla dosya doğrulama yaparsınız
Normal yolla yok hile yapar gibi profile dosyalarını düzenleyerek yapanlar var ama nasıl bilmiyorumhocam sen bilgili gibisin İcarusta Talent puanlarını sıfırlamanın bir yolu varmı?