Virüs nasıl anlaşılır?

Yazık ya… Arkadaşın muhtemelen zihinsel engeli var ve bazı şeyleri algılayamıyor, idrak edemiyor. Bu yüzden sürekli aynı konuyu açıyor. Ya da Alzheimer hastası; önceden açtığı konuları ve aldığı yanıtları hatırlamayarak yeni konular açıyor. Üçüncü ihtimal olarak da şizofren olabilir; kafasında oldukça sağlam senaryolar kurmuş ve artık kendisi bile inanmış gibi görünüyor. Cidden yazık, üstüne fazla gitmemek lazım. Ailesi falan tedavi ettirsin.
Niye saygısızlık yapıyorsun, ben gayet iyiyim, aynı konu demişsin aynı sebepten açtım ama farklı bir şey sordum, metni düzenle yada sil

O da olabilir ama küçücük bir çocuk bile bir yerden sonra anlar ve soru sormayı bırakır. Forumda sorduğu tek soru bundan ibaret ve hâlâ algılayamıyor. Adama ‘Böyle böyle yap, var mı yok mu belli olur’ diyorlar, tatmin olmuyor. ‘Virüs yemişsin’ diyorlar, tatmin olmuyor. ‘Virüs yoktur’ diyorlar, yine tatmin olmuyor. Nasıl bir cevap bekliyor acaba? Yani bu kadar yanıta rağmen hâlâ anlamıyorsa, küçük çocuk da olsa mutlaka bir engeli vardır.
Cevaplara tatmin olmamısta olabilir

Cevaplara tatmin olmamısta olabilir
Arkadaşın profiline girerseniz ‘Virüs yediğimi düşünüyorum’ konulu 5–6 konu açtığını görürsünüz. Bazılarında 20–30 cevap var. Dediğim gibi, hâlâ tatmin olmadıysa sebeplerini zaten belirttim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazık ya… Arkadaşın muhtemelen zihinsel engeli var ve bazı şeyleri algılayamıyor, idrak edemiyor. Bu yüzden sürekli aynı konuyu açıyor. Ya da Alzheimer hastası; önceden açtığı konuları ve aldığı yanıtları hatırlamayarak yeni konular açıyor. Üçüncü ihtimal olarak da şizofren olabilir; kafasında oldukça sağlam senaryolar kurmuş ve artık kendisi bile inanmış gibi görünüyor. Cidden yazık, üstüne fazla gitmemek lazım. Ailesi falan tedavi ettirsin.

Arkadaşın profiline girerseniz ‘Virüs yediğimi düşünüyorum’ konulu 5–6 konu açtığını görürsünüz. Bazılarında 20–30 cevap var. Dediğim gibi, hâlâ tatmin olmadıysa sebeplerini zaten belirttim.
Evet 5-6 tane vardır, evet bir sebepten dolayı çok konu açtım, ama hepsinde birbirine yakın farklı şeyler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır paşam, emriniz olur. Çay kahve?
Özele gelsene

Ben haftaya beklemiştim ama sen o kadar sabredememişsin.

Virüs anlaşılmaz. Güvenlik programı yakalarsa rapor veriyor. Öyle fark ediyorsun. Güvenlik programı tanıyamamışsa aylarca veya senelerce öyle kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,093
Üyeler
184,388
Son üye
emirtsln
Geri