🔥İndirim Logitech G29 Direksiyon Seti 13.967 TL/ AMAZON

temiz kullanılmış vitesli ve sorunsuzu kaça gider beyler ortalama

Arkadaşlar 13Kya PXN V10 PRO Direct Drive alın kafanız rahat etsin hayatınızın pişmanlığı olur bu ürün yıllarca kullandım satıp aynı paraya PXN aldım rahatım.

bunu almayın bundan daha iyileri var 6-7 k üzerine koyun daha iyisini alın pxn mesela

Benimde alasım varda bir süre sonra sıkılacağımı bildiğim için o kadar para veresin gelmiyor
alıyosun. masada bıraksan klavyeye yer kalmıyor pc kullanamıyorsun. her seferinde tak çıkar üşendiriyor. tutucuları falan satılıyor. tv takabileceğin aparat falan lazım uzun iş. sonra yatıyo köşede :D

bende bir hevesle vitesli olanından almıştım 1-1.5 sene önce. toplasan 10 saat kullanmamışımdır kutusuyla dolabın üstünde duruyor öyle

bende bir hevesle vitesli olanından almıştım 1-1.5 sene önce. toplasan 10 saat kullanmamışımdır kutusuyla dolabın üstünde duruyor öyle
Helalinden 4099 TL'ye alırım

sıfırı alınmaz temiz ikinci eli ilk direksiyon için idealdir. sarmazsa kolayca satarsınız piyasası hızlıca akıyor. 1-2 sene kullanırsın baktın düzenli kullanıyorsun moza r5 geçersin bitti gitti. arasındaki direksiyonlar dümdüz para tuzağı.

logitech moza thrustmaster direksiyonları için satılan standlar genelde ortak kullanım oluyor. 6 ay kullanın baktı akıyor standı alırsın o da durur kenarda moza için. moza mesela standsız kullanılmaz.

Ben direct drive olmayan set kullanmam ihtiyar
iste benim ogluumm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Köşeye atmalık item yapıştır abi
bu alinmazda illa g29 alicaksaniz

bu belki alinabilir 11.826tl depo urunu

bunu almayın bundan daha iyileri var 6-7 k üzerine koyun daha iyisini alın pxn mesela
bu fiyattaki direksiyon setlerinde genellikle rs motorlar kullaniliyor rs motorlarda hiz motoru oldugundan performansli olmuyor ya parayi gozden cikartip direct drive alicaksin yada kendin ureteceksin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,621
Üyeler
183,786
Son üye
yuppir
Geri