sıfır mı aldın ikinci el mi ? türkiyede distrübitörü yok galibaArkadaşlar 13Kya PXN V10 PRO Direct Drive alın kafanız rahat etsin hayatınızın pişmanlığı olur bu ürün yıllarca kullandım satıp aynı paraya PXN aldım rahatım.
alıyosun. masada bıraksan klavyeye yer kalmıyor pc kullanamıyorsun. her seferinde tak çıkar üşendiriyor. tutucuları falan satılıyor. tv takabileceğin aparat falan lazım uzun iş. sonra yatıyo köşedeBenimde alasım varda bir süre sonra sıkılacağımı bildiğim için o kadar para veresin gelmiyor
Helalinden 4099 TL'ye alırımbende bir hevesle vitesli olanından almıştım 1-1.5 sene önce. toplasan 10 saat kullanmamışımdır kutusuyla dolabın üstünde duruyor öyle
Sahibinden de yurtdışından getiren elemanlar oluyor ustam.sıfır mı aldın ikinci el mi ? türkiyede distrübitörü yok galiba
iste benim ogluummBen direct drive olmayan set kullanmam ihtiyar
bu alinmazda illa g29 alicaksanizKöşeye atmalık item yapıştır abi
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
bu fiyattaki direksiyon setlerinde genellikle rs motorlar kullaniliyor rs motorlarda hiz motoru oldugundan performansli olmuyor ya parayi gozden cikartip direct drive alicaksin yada kendin ureteceksinbunu almayın bundan daha iyileri var 6-7 k üzerine koyun daha iyisini alın pxn mesela