Çözüldü✓ Chipset sürücüsü nereden indirilmeli

Reaksiyon skoru
80
merhabalar 9700x işlemcim msıpro b650awifi anakartım var chipset sürücüsüne baktığımda anakartın yayınladığı daha güncel gözüküyor amdden hangisini indirmeliyim sizce amdmi msımı

kasanın icerigine baktım sendede corsair 480t var kasa cok güzel kaliteli fakat önden hayvan gibi toz alıyor sizinkide öylemi ve öndeki fanların ayarı yapılmıyor
Öndeki fanların ayarı yapılmıyor derken hangi ayardan bahsediyorsun? Toz alması evet önde filtre yok ondan oluyor oraya toz filtresi gerek onun haricinde eğer hız ayarından bahsediyorsan biostan ayarlayınca oluyor ışıktan bahsediyorsan bende default ışık açık.

Öndeki fanların ayarı yapılmıyor derken hangi ayardan bahsediyorsun? Toz alması evet önde filtre yok ondan oluyor oraya toz filtresi gerek onun haricinde eğer hız ayarından bahsediyorsan biostan ayarlayınca oluyor ışıktan bahsediyorsan bende default ışık açık.
ışıktan bahsetmiyorum akıllı fan değil hep ayarladığım rpmde dönüyor yoksa msı centerdan ayarlıyom bende hızı

Fanlar bence kaliteli 2000rpm dönebiliyor hangi stok kasada denk geldin bu rpmlere genelde hep 1200 maks 1600
Yüksek rpm dönmesi bir anlam ifade etmiyor düşük hızda daha fazla cfmli fanlar bulması zor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,079
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri