slmbenkeke_
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
yeni monitör almayı düşünüyorum karşıma çıkan monitörlerde birisi bilgisayarım 3070 5600x sıkıntı çıkarır mı yırtılmalar falan olur mu
Maksimum bütçeniz nedir?yeni monitör almayı düşünüyorum karşıma çıkan monitörlerde birisi bilgisayarım 3070 5600x sıkıntı çıkarır mı yırtılmalar falan olur mu
aktif olarak 25g3zm ve nb f80 ikilisini kullaniyorum sorulari alabilirimyeni monitör almayı düşünüyorum karşıma çıkan monitörlerde birisi bilgisayarım 3070 5600x sıkıntı çıkarır mı yırtılmalar falan olur mu
Hocam 25g3zm göz konforu iyi diyorlar nasıl memnun musunuz bir de overdrive mediumda ghosting nasılaktif olarak 25g3zm ve nb f80 ikilisini kullaniyorum sorulari alabilirim
gayet memnunum ghosting ise yok diyebilirim 1 2 ayar ile gayet ust seviye bir monitor oldugunu dusunuyorumHocam 25g3zm göz konforu iyi diyorlar nasıl memnun musunuz bir de overdrive mediumda ghosting nasıl
Monitör pivotta en aşağıda nasıl iyi iniyor mu en aşağıda en alçak olarakgayet memnunum ghosting ise yok diyebilirim 1 2 ayar ile gayet ust seviye bir monitor oldugunu dusunuyorum
nb f80 ile kullandigim icin yorum yapamayacagim fakat nb f80 ile basik tofas gibi yapiliyorMonitör pivotta en aşağıda nasıl iyi iniyor mu en aşağıda en alçak olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En alçağa kadar iniyor mu baya ayaklarına kadar
cs2 oynuyosanız cs2 için olan performansından da bahsederseniz iyi olurnb f80 ile kullandigim icin yorum yapamayacagim fakat nb f80 ile basik tofas gibi yapiliyor
7 8 bin civarı hocamMaksimum bütçeniz nedir?
evet240hz olan modelden mi bahsediyosunuz?
siz monitörlerden anlıyo musunuz ona göre bişey sorucam da sizeGörüntü kalitesi amaclıysa alınır. 240hz olmasından ötürü rekabetçi oyunlara yönelik bir şey bakıyorsanız 240hz IPS alın. Va en yavaş panel tipi.
Monitör seçebilecek kadar bilgim var diyelim, bildiğim bir konu ise yardımcı olmaya çalışırım.siz monitörlerden anlıyo musunuz ona göre bişey sorucam da size