Sons of The Forest ($4.79) oynamak isteyen var mı

Reaksiyon skoru
9
Sons of The Forest Steam'de %68 indirim ile 4.79 dolara düşmüş, beraber oynamak isteyen var mı?

dc ve steam gruplarında daha kolay oyun arkadaşı bulabilirsin

Hayatımda steam grubu diye bir şey duymadım, küçük büyük tüm yayıncıların dclerinde 1 aydır yazıyorum daha oynayacak 1 kişi çıkmadı.
Hocam ben de dahil olmak üzere çoğu insan yeni kişilerle bağ kurmaktan çekiniyor artık ya, malum her şey ortada kimin ne olduğu belli değil bu sanal ortamda.

Hocam ben de dahil olmak üzere çoğu insan yeni kişilerle bağ kurmaktan çekiniyor artık ya, malum her şey ortada kimin ne olduğu belli değil bu sanal ortamda.
Kız olsan anlarım da alt tarafı birlikte oyun oynayacağız ortada bir ilişki veya bağ yok, olacak olursa da kendi kendine vakit geçirdikçe olur, neresinden baksan bomboş yorum.

Kız olsan anlarım da alt tarafı birlikte oyun oynayacağız ortada bir ilişki veya bağ yok, olacak olursa da kendi kendine vakit geçirdikçe olur, neresinden baksan bomboş yorum.
Bu senin fikrin tabii saygı duyarım ve açıkçası bu yorumundan dolayı neden oyun oynayacak arkadaş bulamadığını da anlamış oldum.

ve açıkçası bu yorumundan dolayı neden oyun oynayacak arkadaş bulamadığını da anlamış oldum.
Hayır sadece kafanda garip şeyler kuruyorsun bir şey anladığın yok :D Anlamış olsan adam gibi açıklamasını da yapabilirdin ama hakaret ederek geçiştereceksin, malum bomboş yorum yazıp rezil olunca sinirlendin.

Belki de insanların düşüncelerine, mantıklı fikirlerine saygı duymadığın için kimse seninle oynamıyordur. Bazen sorunu kendinde aramak lazım. Adam ne güzel cevap vermiş, seni kötülememiş, başkasına laf atmamış sadece durumu güzelce anlatmış.

Belki de insanların düşüncelerine, mantıklı fikirlerine saygı duymadığın için kimse seninle oynamıyordur. Bazen sorunu kendinde aramak lazım. Adam ne güzel cevap vermiş, seni kötülememiş, başkasına laf atmamış sadece durumu güzelce anlatmış.
O arkadaştan daha çok insanların düşüncelerine ve fikirlerine saygı duyduğumdan emin olabilirsin. Mantıklı olmasa da saygı duyuyorum senin dediğinin aksine. Adam kafasındaki gerçeklikten uzak boş bir yorum yaptığı için bomboş dedim, yanlış bir şey yok ortada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,568
Üyeler
184,186
Son üye
NeyyyyzenTevfik
Geri