FındıkKaptan
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Sons of The Forest Steam'de %68 indirim ile 4.79 dolara düşmüş, beraber oynamak isteyen var mı?
Hayatımda steam grubu diye bir şey duymadım, küçük büyük tüm yayıncıların dclerinde 1 aydır yazıyorum daha oynayacak 1 kişi çıkmadı.dc ve steam gruplarında daha kolay oyun arkadaşı bulabilirsin
Hocam ben de dahil olmak üzere çoğu insan yeni kişilerle bağ kurmaktan çekiniyor artık ya, malum her şey ortada kimin ne olduğu belli değil bu sanal ortamda.Hayatımda steam grubu diye bir şey duymadım, küçük büyük tüm yayıncıların dclerinde 1 aydır yazıyorum daha oynayacak 1 kişi çıkmadı.
Kız olsan anlarım da alt tarafı birlikte oyun oynayacağız ortada bir ilişki veya bağ yok, olacak olursa da kendi kendine vakit geçirdikçe olur, neresinden baksan bomboş yorum.Hocam ben de dahil olmak üzere çoğu insan yeni kişilerle bağ kurmaktan çekiniyor artık ya, malum her şey ortada kimin ne olduğu belli değil bu sanal ortamda.
Bu senin fikrin tabii saygı duyarım ve açıkçası bu yorumundan dolayı neden oyun oynayacak arkadaş bulamadığını da anlamış oldum.Kız olsan anlarım da alt tarafı birlikte oyun oynayacağız ortada bir ilişki veya bağ yok, olacak olursa da kendi kendine vakit geçirdikçe olur, neresinden baksan bomboş yorum.
Hayır sadece kafanda garip şeyler kuruyorsun bir şey anladığın yokve açıkçası bu yorumundan dolayı neden oyun oynayacak arkadaş bulamadığını da anlamış oldum.
Belki de insanların düşüncelerine, mantıklı fikirlerine saygı duymadığın için kimse seninle oynamıyordur. Bazen sorunu kendinde aramak lazım. Adam ne güzel cevap vermiş, seni kötülememiş, başkasına laf atmamış sadece durumu güzelce anlatmış.Kız olsan anlarım da alt tarafı birlikte oyun oynayacağız ortada bir ilişki veya bağ yok, olacak olursa da kendi kendine vakit geçirdikçe olur, neresinden baksan bomboş yorum.
O arkadaştan daha çok insanların düşüncelerine ve fikirlerine saygı duyduğumdan emin olabilirsin. Mantıklı olmasa da saygı duyuyorum senin dediğinin aksine. Adam kafasındaki gerçeklikten uzak boş bir yorum yaptığı için bomboş dedim, yanlış bir şey yok ortada.Belki de insanların düşüncelerine, mantıklı fikirlerine saygı duymadığın için kimse seninle oynamıyordur. Bazen sorunu kendinde aramak lazım. Adam ne güzel cevap vermiş, seni kötülememiş, başkasına laf atmamış sadece durumu güzelce anlatmış.
Bu üslup ne böyle?Hayır sadece kafanda garip şeyler kuruyorsun bir şey anladığın yokAnlamış olsan adam gibi açıklamasını da yapabilirdin ama hakaret ederek geçiştereceksin, malum bomboş yorum yazıp rezil
Durduk yere beni aşağıladığın için senin seviyende cevap verdim. Konuyu tekrar oku istersen. Durduk yere "neden arkadaş bulamadığını anlamış oldum xd" yazdın.Bu üslup ne böyle?
Tamam dostum haklısın, iyi forumlar.Durduk yere beni aşağıladığın için senin seviyende cevap verdim. Konuyu tekrar oku istersen. Durduk yere "neden arkadaş bulamadığını anlamış oldum xd" yazdın.
Neden arkadaş bulamadığını anladım demene rağmen açıklama yapmadığın için engelliyorum. Sana diğer insanları haraslamakta iyi günler.Tamam dostum haklısın, iyi forumlar.