yolyordam35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,024
Bütün kasım ayı boyunca fiyatları kovalaman lazım. darısı 10.499tlye realme 12+ plus 5g 8/256 yeşil alacak olan bana diyelim.Girer Ama Kaça Bulursun Bilemem
Bütün kasım ayı boyunca fiyatları kovalaman lazım. darısı 10.499tlye realme 12+ plus 5g 8/256 yeşil alacak olan bana diyelim.Girer Ama Kaça Bulursun Bilemem
HayırlısıBütün kasım ayı boyunca fiyatları kovalaman lazım. darısı 10.499tlye realme 12+ plus 5g 8/256 yeşil alacak olan bana diyelim.
O pc şuan bende hemde peşin fiyatına 3 taksit yapmışlardı. Bende telefon bakıyorum indirimde güzel model olursa yazarım fiyatları takip ediyorum indir bindir olursa belirtirim.geçen sene vatan 4060 kasayı 16k ya vermişti baya iyiydi bu senede 5060 kasalar 25 fln olur
30k ile 40k arası cihazlara bakıyorum. Şuan baktığım ve uzun süredir fiyatlarını takip ettiğim modeller 24-s24plus-s25-s25fe-İPhone16e-Honor 400pro gibi cihazlar. Samsung ve İPhone düşünüyorum genel olarak.Ne Bakıyon Telefon
Ben de bekliyorum, umarım düşer. Hocam, bana da yazabilir misiniz?30k ile 40k arası cihazlara bakıyorum. Şuan baktığım ve uzun süredir fiyatlarını takip ettiğim modeller 24-s24plus-s25-s25fe-İPhone16e-Honor 400pro gibi cihazlar. Samsung ve İPhone düşünüyorum genel olarak.
Samsung İyi Bence S25 Veya S24 Plus Bakılabilir Bütçe Varsa30k ile 40k arası cihazlara bakıyorum. Şuan baktığım ve uzun süredir fiyatlarını takip ettiğim modeller 24-s24plus-s25-s25fe-İPhone16e-Honor 400pro gibi cihazlar. Samsung ve İPhone düşünüyorum genel olarak.
Yazarım bu konuya ama büyük ihtimalle konular açılır zaten. Şuan genel fiyat artışı yok indirim zamanı yaparlar yapacaklarsa zam sonra indirirler.Ben de bekliyorum, umarım düşer. Hocam, bana da yazabilir misiniz?
Kanka yıl sonuna kadar uzanan bi silsile aslında bu firmalar yıl bitmeden elindekini çıkarmaya çalışıyorBeyler Selamlar Benim Bildiğim Kasımın 11'inde Tasm 11.11 İndirimleri Oluyordu Doğru Mu Yoksa Kasım 1 Diyince Başlıyor Mu ?
Tam Ne Zaman İşteKanka yıl sonuna kadar uzanan bi silsile aslında bu firmalar yıl bitmeden elindekini çıkarmaya çalışıyor
Kanka yıl sonuna kadar uzanan bi silsile aslında bu firmalar yıl bitmeden elindekini çıkarmaya çalışıyor
Söylüyorum ya sana normalde bu indirim 11.11 indirimi dünya çapında ama Tr'de firmalar kasım indirimi vs adı altında bunu yıl sonun kadar uzatıyor. Her firma farklı zamanlarda başlatıyor. Birisi kasım ayı başında biri 11.11 de o onların şirket politikasına bağlı ben bilemem.Tam Ne Zaman İşte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada'da Böyle bir şey Var
hepsiburadaya sordum bu indirim farklı kasım farklıymış kasım ayı indirimi belli değilmiş trendyolda belli değilmişSöylüyorum ya sana normalde bu indirim 11.11 indirimi dünya çapında ama Tr'de firmalar kasım indirimi vs adı altında bunu yıl sonun kadar uzatıyor. Her firma farklı zamanlarda başlatıyor. Birisi kasım ayı başında biri 11.11 de o onların şirket politikasına bağlı ben bilemem.
İşte bunu farklı isim altında sürekli yapacaklar yıl sonuna kadar, yıl sonu öncesi elden malları çıkarmak için.hepsiburadaya sordum bu indirim farklı kasım farklıymış kasım ayı indirimi belli değilmiş trendyolda belli değilmiş