500-600K Arası Otomatik Araç Önerisi

Reaksiyon skoru
65
Merrhaba, 500 600k(max) arasına otomatik hatbach araç bakıyorum istanbulda yaşadığım için ilk defa arabam olucak manuel de olabilir fakat bu bütçede manuel ile otomatik arasında makas çok artıyor mümkün mertebe uzun kullanacağım alması satması kolay acemiliğimi atacağım bir araç arıyorum tavsiyelerinize açığım.

Merrhaba, 500 600k(max) arasına otomatik hatbach araç bakıyorum istanbulda yaşadığım için ilk defa arabam olucak manuel de olabilir fakat bu bütçede manuel ile otomatik arasında makas çok artıyor mümkün mertebe uzun kullanacağım alması satması kolay acemiliğimi atacağım bir araç arıyorum tavsiyelerinize açığım.
Bende 500 civarlarına çok düşündüm araştırdım araba hakkındada bilgi sahibiyim 3 ay önce 2006 elite paket honda city aldım sorunsuz bi araç otomatik ve dolu bi araç sedan düşünürseniz

Bende 500 civarlarına çok düşündüm araştırdım araba hakkındada bilgi sahibiyim 3 ay önce 2006 elite paket honda city aldım sorunsuz bi araç otomatik ve dolu bi araç sedan düşünürseniz
Hayırlı olsun fakat model olarak hatchback istiyorum oturduğum yer itibariyle çok sıkışık şu an kafamda 2012 - 2011 clio var ama bakalım

Hayırlı olsun fakat model olarak hatchback istiyorum oturduğum yer itibariyle çok sıkışık şu an kafamda 2012 - 2011 clio var ama bakalım
otomatik olarak düşünürsen sıkıntılı bi araba manuel alıcaksan 1.5dci tavsiye ederm

otomatik olarak düşünürsen sıkıntılı bi araba manuel alıcaksan 1.5dci tavsiye ederm
Bilmediğimden soruyorum bugüne kadar hep arkadaşlardan otomatik clio kullandım yağ gibi akıyor problemi nedir?

Bilmediğimden soruyorum bugüne kadar hep arkadaşlardan otomatik clio kullandım yağ gibi akıyor problemi nedir?
robotize şanzıman var bakımsızsa büyük sıkıntı çıkarır ayrıca vites oranları yüksek bi araba

Senin araca baktım gayet hoş duruyor piyasası nasıl peki yürüyeni vs?

Senin araca baktım gayet hoş duruyor piyasası nasıl peki yürüyeni vs?
otomatiğini kolay satarsın. 7ileri spor hissiyatlı cvt şanzımanı var vites oranları gayet iyi 110kmh hızla giderken 2300 devirde seyahat edebiliyorsun. bagaj 500litre yeterince büyük. elektirikli aynalar ayna ısıtma esp abs ön arka 4 disk yeni model düşük paket egealardan bile dolu. 1,4 i dsi motoru var eite paketinde. 90 beygir cvt olduğu için 60 dan sonra ivmeleniyor araba rahatça 170 e kadar yürüyor. ortalama yakıt tüketimi sürekli uzun yol ve şehir içi yapıyorum ben 6.4 civarında. triger zincirli 100000 de bir veya ses geldiği zaman değiştiriliyor. bakımı ucuz sorunsuz bi araba.

Astra H

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,715
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri