Çok korkuyorum lütfen yardım edin itemsatış bana dava açmaya çalışıyor

Reaksiyon skoru
11
merhaba ben 3 ay önce itemsatışta KennysMedya diye bir adamdan valorant hesabı satın aldım gmailini falan her şey değiştim(ilk maille benim alma durumum yok yani) Ve mehmet diye birisine sattım o mehmet de başkasına sattı. Şuan hesabı çekmişler ben çekmedim bişey yapmadım dava açıcaz falan diyor itemsatış çok korkuyorum ne yapmalıyım

Ekler

• 1000047424.webp
    1000047424.webp
    102.4 KB · Hit: 73
  • 1000047428.webp
    1000047428.webp
    150.8 KB · Hit: 70
  • 1000047427.webp
    1000047427.webp
    153 KB · Hit: 70
merhaba ben 3 ay önce itemsatışta KennysMedya diye bir adamdan valorant hesabı satın aldım gmailini falan her şey değiştim(ilk maille benim alma durumum yok yani) Ve mehmet diye birisine sattım o mehmet de başkasına sattı. Şuan hesabı çekmişler ben çekmedim bişey yapmadım dava açıcaz falan diyor itemsatış çok korkuyorum ne yapmalıyım
Hocam hesap alıp sattığında satıcı olarak seninde sorumluluğun var alıcına iade geçip aldığın kişiyi şikayet etmen gerekiyor. Diğer türlü şuan şikayet eden kişi senin alıcın olduğu için sana işlem uygulanır. Alıcının iadesini yapıp aldığın kişi ile ilgili destek açmanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hesap alıp sattığında satıcı olarak seninde sorumluluğun var alıcına iade geçip aldığın kişiyi şikayet etmen gerekiyor. Diğer türlü şuan şikayet eden kişi senin alıcın olduğu için sana işlem uygulanır. Alıcının iadesini yapıp aldığın kişi ile ilgili destek açmanı öneririm.
Bu arada dava açamazlar diye bir şey yok yani hesap dahi satsan her türlü dava açabilirler. Dava açamazlar zaten diyerek rahatta tutma kendini

Hesabı boşaltmışalr derken? en son alan kişinin olmuyor mu hesap?

chatgptye sorup yanıt alman kahkaha attırdı, mağdur alıcına ücret iadesini sağlaman gerekiyor. sonrasında sende satın alım yaptığın adam hakkında şikayette bulunabilirsin. aksi halde sana iletilen mesaja göre süreç işler

Yapmayın kardeşim şu işi. Okumanız da mı yok? Her hafta böyle konular görüyoruz şurada. Ben bıktım, siz ders alamamaktan bıkmadınız.

Geri