Obs kasma sorunu nasıl çözülür

uygulama adı ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam olmuyor tekrar format atıcam en kötü webcami aktif edince kasmaya başlıyor normal webcamsiz sorun yok ama webcamde sorun var heralde yada kasaya kablo takınca sorun oluyor
uygulama adı nvidia app eğer yüklü ise klavyede alt z yapın açılır solda bir pencere oradan kayıt ayarlarını vs değişebiliyorsun kısayollwr ile başlat bitir yapabiliyorsun

bakın zaten obs fln salın hem pratik hem kaliteli son dakikaları fln kaydetme özelliğide var mesela valorantta ace atıyorsunuz 2 tuş ile son (1-2-3-4-5-30) dakikayı kaydedebiliyor sizin tercihinize göre
hocam nvidia app i indirdimde sürücüler grafikler sistem kod ayarlar gibi şeyler çıkıyor buna nereden kayıt yapıyoruz

hocam nvidia app i indirdimde sürücüler grafikler sistem kod ayarlar gibi şeyler çıkıyor buna nereden kayıt yapıyoruz
bu uygulamadan ekran kartı driverini güncelleyebiliyorsun güncelleme varsa yap sürücüler kısmına gel indire bas 500-600mb bir şey inecek sonra kur de iki seçenek çıkacak hızlı kurulum de güncellensin performansın artar ha yok gerek yok dersen bir şey yapmana gerek yok masaüstünde vs alt+Z tuşuna bas ekranın solunda siyah bir panel açılacak oradan kayıt vs var birçok seçenek

bu uygulamadan ekran kartı driverini güncelleyebiliyorsun güncelleme varsa yap sürücüler kısmına gel indire bas 500-600mb bir şey inecek sonra kur de iki seçenek çıkacak hızlı kurulum de güncellensin performansın artar ha yok gerek yok dersen bir şey yapmana gerek yok masaüstünde vs alt+Z tuşuna bas ekranın solunda siyah bir panel açılacak oradan kayıt vs var birçok seçenek
hocam güzel görünüyor bu uygulamadan webcam ilede kayıt alabiliyor muyuz veya canlı yayın özelliği varmı detaylı bir videosu varsa atabilir misin çokda rahatsız etmiyim seni

hocam güzel görünüyor bu uygulamadan webcam ilede kayıt alabiliyor muyuz veya canlı yayın özelliği varmı detaylı bir videosu varsa atabilir misin çokda rahatsız etmiyim seni
estağfurullah bu uygulamada canlı yayın ve kamera yok sadece kayıt alıyor obs sorun çıkarıyorsa streamlabs kullanabilirsin mükemmel bir uygulama ben zamanında yayın yaparken kullanıyordum her şey hazır yükeyin göreceksiniz ben kötü uygulama önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri