Akıl verin bana lüften

hhgjjffug

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler şimdi şöyle toplam 100k civarı bi meblağ var elimde bilgisayar alacam ama 2 şey arasında gidip geliyorum
1- 80k laptop alıp yanına monıtör ekipman vs 20k ile işi halletmek

2-40kya laptop alıp 60kyada masaüstü sistem toplayıp laptopu bağlamak
Sizlerin tavsiyesi ne olur okuduğum için laptop şart bu sebepten arada kaldım

Beyler şimdi şöyle toplam 100k civarı bi meblağ var elimde bilgisayar alacam ama 2 şey arasında gidip geliyorum

Kullanım ağırlığına bağlı. Çok fazla her yere taşıyacaksan laptop al çift cihazla uğraşma.

Elindeki tüm parayi genel olarak söylersek bilgisayara yatırmak saçma olur eğer oyun oynayan arada YouTube izleyen biriysen 10-15k arası bir laptop ile 40k lik bir bilgisayar yeterince yetecektir ama eger projeler yapan dizi film izleyen ders çalışan biriysen 35-40k arası laptop alip 15k da ekipmanlara verebilirsiniz yani aşırı fazlalığı kaçmak mantıklı değil 40k lik masaüstü sistemde günümüzdeki tüm oyunlari oynatır 80k likta oynatır arasındaki tek fark markalar modeller 10-20 fps ler olurki buda aman aman bir fps farki değil zaten 60 fps üstü akıcı olmasi için yeterlidir

Çok taşımayacağım ama işin sonunda dışarda kullanmalık bi laptop lazım
Laptopa gunluk kullanim icin alacaksan 15k lik ince sarji uzun giden laptop al. Dahili grafik karti olanlardan. Geriye kalan 85k ya da sistem topla.

Çok taşımayacağım ama işin sonunda dışarda kullanmalık bi laptop lazım
Sürekli işte masaüstünden alacağın performansı laptopdan alamazsın diyolar ondan kafam karışık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptopa gunluk kullanim icin alacaksan 15k lik ince sarji uzun giden laptop al. Dahili grafik karti olanlardan. Geriye kalan 85k ya da sistem topla.
Ya şöyle vscode vs kullanacağım kod yazacağım o sebepten 40k meblağ belirledim kafada laptopa

Sürekli işte masaüstünden alacağın performansı laptopdan alamazsın diyolar ondan kafam karışık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya şöyle vscode vs kullanacağım kod yazacağım o sebepten 40k meblağ belirledim kafada laptopa
30K civarına M2 MacBook Air + 70K ya monitörlü ekipmalı masaüstü sistem o zaman.

elindeki tüm parayı laptopa gömüp memnun olan bir kişi bile görmedim zatebn masaüstü toplarsan laptopu oyun için kullanmazsın ama kullansan bile 40 k lık laptop fazlasıyla memnun eder diye düşünüyorum ben olsam masaüstü artı gündelik işleri halletmek için ortalama bi laptop alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,724
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri