Apple işlemci mi Snapdragon işlemci mi daha iyi?

Tablet123

80+
Reaksiyon skoru
139
Hangisi daha hızlıdır ve uzun süre kasmadan gider ona göre cihaz alacağım. Gördüğüm kadarıyla Snapdragon çekirdek sayısı fazla ama Apple de GHz fazla.

Son düzenleme:
Benim bildiğim Apple işletim sistemi ile daha fazla verim alıyor. Muhtemelen kas gücü snapdragon daha iyidir.

Snapdragon 6 Gen 1 diye bir model ve Apple A16 diye bir modele bakıyorum bir de Apple olanda 6 Ram var Snapdragon olanda 8 Ram var.
tabii ki A16 çok daha güçlü. Apple'da onlarca eski Snapdragon mühendisi çalışıyor. İşlemcileri o yüzden çok güçlü.

tabii ki A16 çok daha güçlü. Apple'da onlarca eski Snapdragon mühendisi çalışıyor. İşlemcileri o yüzden çok güçlü.
Ama çekirdek sayısı da rami de daha düşük nasıl oluyor bu? Üstte biri sadece yazılım yüzünden hızlı geliyor normalde yavaş demiş doğru mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Snapdragon için dedim, apple da giriş seviye diye bişey yok. A16 snapın 6'yı bırak 7 serisini bile parçalar.
Yani ikisi de 6 serisi işlemci anlamında dedim. Biri A16 biri 6 Gen 1. Yine de güçlüyse bilmiyorum ama niye güçlü anlamadım özellik olarak Snapdragon daha dolu gözüktü.

bence alcaksan s serisi s23 24 25 fe veya s22 ultra falan bak snpadrgonda gen 7 altı fiyatı ugun degilse mantıksız

bence alcaksan s serisi s23 24 25 fe veya s22 ultra falan bak snpadrgonda gen 7 altı fiyatı ugun degilse mantıksız
S serisi bütçeyi aşıyor baya o yüzden baktığım cihazlardaki işlemcilere göre karar vermem gerek.

Senin bütçen ne işlemciye göre telefon almayı ilk sende gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,373
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri