Snapdragon 6 Gen 1 diye bir model ve Apple A16 diye bir modele bakıyorum bir de Apple olanda 6 Ram var Snapdragon olanda 8 Ram var.Hangi işlemci, hangi telefon? Önemli olan bunlar.
6 serisi giriş seviye. Appledakiler flagshipSnapdragon 6 Gen 1 diye bir model ve Apple A16 diye bir modele bakıyorum bir de Apple olanda 6 Ram var Snapdragon olanda 8 Ram var.
Apple da 6 serisi.6 serisi giriş seviye. Appledakiler flagship
tabii ki A16 çok daha güçlü. Apple'da onlarca eski Snapdragon mühendisi çalışıyor. İşlemcileri o yüzden çok güçlü.Snapdragon 6 Gen 1 diye bir model ve Apple A16 diye bir modele bakıyorum bir de Apple olanda 6 Ram var Snapdragon olanda 8 Ram var.
Snapdragon için dedim, apple da giriş seviye diye bişey yok. A16 snapın 6'yı bırak 7 serisini bile parçalar.Apple da 6 serisi.
Ama çekirdek sayısı da rami de daha düşük nasıl oluyor bu? Üstte biri sadece yazılım yüzünden hızlı geliyor normalde yavaş demiş doğru mudur?tabii ki A16 çok daha güçlü. Apple'da onlarca eski Snapdragon mühendisi çalışıyor. İşlemcileri o yüzden çok güçlü.
Yani ikisi de 6 serisi işlemci anlamında dedim. Biri A16 biri 6 Gen 1. Yine de güçlüyse bilmiyorum ama niye güçlü anlamadım özellik olarak Snapdragon daha dolu gözüktü.Snapdragon için dedim, apple da giriş seviye diye bişey yok. A16 snapın 6'yı bırak 7 serisini bile parçalar.
S serisi bütçeyi aşıyor baya o yüzden baktığım cihazlardaki işlemcilere göre karar vermem gerek.bence alcaksan s serisi s23 24 25 fe veya s22 ultra falan bak snpadrgonda gen 7 altı fiyatı ugun degilse mantıksız
Kalan konular aynı gibi o yüzden işlemciye aktım hangisi uzun gider gibi. Fiyatta Apple pahalı tabi o ayrı...Senin bütçen ne işlemciye göre telefon almayı ilk sende gördüm