Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu alınır mı 7800x3d için? arayüzü falan sıkıntılı demişler bizim forumda bilemedim
O fiyata o kadar dolulukta anakart bulman imkansız, bende B650A GHA modeli var colorful'un 1005 bios ile görünüm baya iyileşti, şuan 1006 sürümündeyim, bios üzerinden baya ince ayarlar yaptım, şuan sistem stabil, memnunum

akbank kadar rezil bir banka görmedim. 2 kere limit hatası verdi işlemciyi alırken. çalışanlarının çocuklarından aile fertlerinin hepsine kadar sağlam sövdük bu gece de

O fiyata o kadar dolulukta anakart bulman imkansız, bende B650A GHA modeli var colorful'un 1005 bios ile görünüm baya iyileşti, şuan 1006 sürümündeyim, bios üzerinden baya ince ayarlar yaptım, şuan sistem stabil, memnunum
Şey hocam, bizim forumda arayüzü falan çok önemli değil de benim için, ısı değerlerini falan yanlış gösteriyor demiş bi kaç kişi kullanan. Hwinfo muydu öyle bir program var ya adını tam hatırlayamadım, orada başka anakartta başka gösteriyor diyorlardı işlemci sıcaklığını. Az bi fark da değilmiş baya birinde yanıyor birinde gayet normalmiş falan. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.

Yav fanları alacağım ödeme geçmiyor, incehesap!!!

yeni hesap aç gir ben öyle yaptım anakart alırken
Banka ödemede onaydan sonra yanıt gelmedi hatası öyle geçer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

api.moneypay.com.tr yanıt vermek çok uzun sürdü

Şimdi rush hissiyatı geçecek almayacağım...

Banka ödemede onaydan sonra yanıt gelmedi hatası öyle geçer mi?

api.moneypay.com.tr yanıt vermek çok uzun sürdü

Şimdi rush hissiyatı geçecek almayacağım...
onu bilmiyorum bende geçen sefer ödeme sayfasına geçmiyordu

800lük upsler gaming pcler için pek uygun sayılmaz keşke bana stok kalsaydı ofis için :(

Şey hocam, bizim forumda arayüzü falan çok önemli değil de benim için, ısı değerlerini falan yanlış gösteriyor demiş bi kaç kişi kullanan. Hwinfo muydu öyle bir program var ya adını tam hatırlayamadım, orada başka anakartta başka gösteriyor diyorlardı işlemci sıcaklığını. Az bi fark da değilmiş baya birinde yanıyor birinde gayet normalmiş falan. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.
Yanlış kısma bakmış olabilir, öyle bir sorun ile karşılaşmadım, aida 64 kontrol ettiğimde sensörler doğru değeri veriyor şuan, ayriyeten deepcool morpheus ile gelen gösterge paneli ile kontrol ettim az önce, değerler bire bir aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri