Yardım Bf Redsec Performans

Serden7

80+
Reaksiyon skoru
10
işlemcim r5 5600 ekran kartım arc a770 16gb ve 32gb ram var hangi ayarı yaparsam yapayım hiç geçmeyen bir solukluk bulanıklık var. Net değil. Ayrıca performans istatistiklerini açtığımda cpu 75 te gpu 90 100 küsür civarı mp/s ise 115 130 civarı gidip geliyor ara ara mp s sarı kırmızı oluyor oyuna drop giriyor. Hangi ayarı yapmam lazım anlamadım ki 16gb ekran kartı var neyine yetmiyor. Ne yapmam lazım hangi ayarı yapmam kazım bilmiyorum. Texture quality texture filter yüksek ultrada onun haricinde bütün ayarlar low.

Ben bu arkadaşın yardımıyla bayağı güzel grafik ayarlarına ulaştım. Sistemim seninle aynı sayılır.

işlemcim r5 5600 ekran kartım arc a770 16gb ve 32gb ram var hangi ayarı yaparsam yapayım hiç geçmeyen bir solukluk bulanıklık var. Net değil. Ayrıca performans istatistiklerini açtığımda cpu 75 te gpu 90 100 küsür civarı mp/s ise 115 130 civarı gidip geliyor ara ara mp s sarı kırmızı oluyor oyuna drop giriyor. Hangi ayarı yapmam lazım anlamadım ki 16gb ekran kartı var neyine yetmiyor. Ne yapmam lazım hangi ayarı yapmam kazım bilmiyorum. Texture quality texture filter yüksek ultrada onun haricinde bütün ayarlar low.
o ekran kartıyla güzel fps alamazsın. bendede vardı kötü performans veriyordu rx7600 daha iyi fps veriyordu.

Ben bu arkadaşın yardımıyla bayağı güzel grafik ayarlarına ulaştım. Sistemim seninle aynı sayılır.
Ayarları yaptım. Yalnız texture ayarları low yapınca upscale yapsam dahi görüntü bozuldu. Bende texture ayarlarını ultraya çekip oyunu tam ekrandan pencereli yaptım intel frame generation ve xess quality ve low latency açtım. Şuanda akıyor. Fps 110 bandında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ekran kartıyla güzel fps alamazsın. bendede vardı kötü performans veriyordu rx7600 daha iyi fps veriyordu.
İntel aldığıma bin pişmanım. 8k ya satıldığını görünce hiç düşünmedim. Birdaha alacak olursam amd inşallah.

Şuan rtx3060 kullanıyorum. Hobi olarak Sistem yapıp satarım. Tercihim AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı. Oyuna gelirsek Normalde dlss açmam ama bu oyunda farklılık kattı. Tek sorun oyunu beğenmedim. Yıllardır cod oyunları oynarım şuan warzone oynuyorum. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,524
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri