Telefon önerisi 10k-20k

stiga05fx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,523
Dostlar 10k 20k arası olsun telefon önerisi lazım android olsun
A36 ve a26 takıldı gözüme aralarındaki ÖNEMLİ farklar neler

Ekran canlılığı görüntü kalitesi önemli arada film izliyorum dışarda yolda hangisi daha iyi renkde
Uzun uzun yazmayayım hocam incelemesini yapmıştım, oradan bak istersen.

Uzun uzun yazmayayım hocam incelemesini yapmıştım, oradan bak istersen.

Ya neden düşmüyor fiyatı bu meretin :/ 15 , 16k civarına düşse hemen alacağım

Ya neden düşmüyor fiyatı bu meretin :/ 15 , 16k civarına düşse hemen alacağım
Çok üzülmüştüm onu görünce, muhtemelen fiyat hatası yaptılar ve uğraşmamak için cihazları gönderdiler hocam, tekrar 13 e falan ineceğini hiç sanmıyorum :kekw: 2. Elde o fiyata bulabilirsin bence, satanlar var diye hatırlıyorum, kullanılmış bile olsa cihaz yeni zaten en fazla ne kadar eskitebilirler :D

Çok üzülmüştüm onu görünce, muhtemelen fiyat hatası yaptılar ve uğraşmamak için cihazları gönderdiler hocam, tekrar 13 e falan ineceğini hiç sanmıyorum :kekw: 2. Elde o fiyata bulabilirsin bence, satanlar var diye hatırlıyorum, kullanılmış bile olsa cihaz yeni zaten en fazla ne kadar eskitebilirler :D
HAYDA 14200 ye düşmüş cihaz ben şimdi buna 18.500 hayatta vermem çok pis kazıklanma hissiyatı girer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklesem düşermi

HAYDA 14200 ye düşmüş cihaz ben şimdi buna 18.500 hayatta vermem çok pis kazıklanma hissiyatı girer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklesem düşermi
Çok kısa süreliğine düştü zaten hocam, fiyat hatasıydı muhtemelen.

Dostlar 10k 20k arası olsun telefon önerisi lazım android olsun
A36 ve a26 takıldı gözüme aralarındaki ÖNEMLİ farklar neler

eğer kasimda tekrar bir surpriz olur da tecno camon 30 pro 5g 12/512yi 17.999tlye yakalarsaniz pili haric sizi cok memnun eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,520
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri