Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,249
PSU iyi, kasa berbatHarbi alınmaz mı? Bende bunu düşünüyordum yeni sistemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanların nereye üflediği bile anlaşılmıyor 6 fan olsa ne âlâ, bi işe yaradıkları yok. Ön panelin en alttaki fanı zaten yarısı boşa dönüyor gibi bir şeyÜrün ne gömülmüş arkadaş... Kullanıyorum, memnunum. Üst düzey bir kalitesi olmadığı ortada, C tier psusu var, 6 adet fan ile birlikte geliyor ve fiyatı 3600TL. 6 adet fan 1000TL, PSU 1500TL, kasaya kaldı 1100TL. Yok Asus daha vizyonluymuş yok kasa eski nesilmiş bırakın abi şu işleri. 30bin TL'lik sistemde 2-3 daha verir şunu alırım dediğimizde '' Bu bütçelerde 500 TL bile önemli sen git onu al o zaman!'' zihniyeti iş 3600TL'lik kasaya gelince 5000-6000TL'lik kasalarla kıyaslama yapıyor. 3600TL fiyat ile de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz sadece sıvı soğutma kullanacaksanız anakartınız ile sıvı soğutmanızın boyutlarını sadece uzunluk olarak değil genişlik olarak da ölçerek alın. B760 Tomahawk Wifi ATX anakart ile Arctic LF II 240 ile kullanıyorum, sıvı soğutmayı üste montajda sığmadığı için ön panele takmak zorunda kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajı yeni gördüm. Yanlışım yok. Yukarıdaki fanlar havayı dışarı vermesi gerek. 5 fan içeri 1 fan dışarı olamaz. Ekran kartı ve işlemciden gelen sıcak hava yukarıdan tahliye edilir mnceden bende öyle yapmıştım fakat yanlışmışHocam yanlışınız var. Yukarıdaki iki fanın da dışarı hava atacak şekilde olmaması gerekiyor. Kasa başına yakın olan fanın içeri üfleyecek şekilde kullanılması daha iyi soğutma performansı sağlıyor. Bu videodan farkı görebilirsiniz:
Son düzenleme: