Pahalı
Daha iyi öneriniz varsa bakmak isterimSistem 7800X3D ve RTX 5070 ile göz boyamak için tasarlanmış, İşlemci soğutucusu, anakart, PSU İşlemci ve ekran kartı için çok düşük seviyeli ürünler olarak kalan benim fikrimce rezalet bir sistem. Ama siz beğendiyseniz sorun yok.
Daha iyi öneriniz varsa bakmak isterim
Hazır sistem olayı yavaştan yok oluyor tek tek toplayın bence , 63k bir tık fazla gibi 5070 ve 7800x3d harici diğer parçaların hepsi var olsun diye koyulmuş resmen.
Marka takıntın olmaması güzel ama koyulan şeyler de kaliteli değil (fiyatına göre) çoktan aldıysan hayırlı olsun tabii ki bir şey demek bize düşmezO yüzden aldım marka takıntım yok
Hocam sizin atığınız sistem de kötü ram 16 ssd 1 tb ama okum yazma aşırı yavaş ve yükseltme seçeneğidi çok sunulmamış
buyrun en azından ana bileşenler MSI kullanılmış ve PSU ekran kartı ile uyumlu yeterli seviyede bir PSU. İşlemci olarak illa X3D alıcam almazsam olmaz ölürüm ayaklarına giriyorsanız lütfen boş yapmayın X3D cs2 de 500 yerine 600FPS vermek dışında hiçbir ekstra özellik getirmiyor. Çoğu oyunda ekran kartının verebileceği FPS'ler ile sınırlısınız RTX 5090 alıp 1080 Low ayarlarda kullanmadığınız sürece 7800X3D ile 9700X arasında fark göremezsiniz.
hazır olması şart mı
Sanırım iş odaklı bir sistem olarak algıladınız konuyu, M.2 SSD nin yüksek okuma yazma hızları yada 32GB ram gerekliliği iş odaklı sistemlerde olur. Oyun odaklı sistemlerde 3000mb/s ile 15000mb/s okum yazma hızları sunan SSD arasında aşırı ısınma dışında ne gibi deneyimler elde etmeyi planlıyorsunuz? Ayrıca 32GB ramin gerekliliği ney tam olarak 400 tane chrome sekmesi mi açacaksınız bilgisayarda? Öyleyse ekran kartını RTX 3050 alalım 128GB ram 15000 okuma yazma 4TB m.2 ssd alalım çok lazım ya sokarız anakarta parçaları.Hocam sizin atığınız sistem de kötü ram 16 ssd 1 tb ama okum yazma aşırı yavaş ve yükseltme seçeneğidi çok sunulmamış