Bu sistemi satın aldım sizce iyi mi yaptım?

Bende bu var iş görür mü ?

1758563290211.webp

Şu MOV muhtemelen. clamping = 1200 V biraz fazla.

2-3 senedir kullanıyorum 2 farklı sistem gördü bu priz. Umarım işimizi görür terimleri anlamayınca öneri üzeri almıştım.

Clamping 1200 nedir mesela az çok olması neyi etkiler . Biraz daha forumlaşırsak başka priz alıcam varmı önerin 🤣

İşlemciyi 7500f, SSD adata legend 860 soğutucuyu ise Segotep f14 kule tipi soğutucu yapıp satın aldım. Toplam 49.800'e denk geldi.

Beyaz olması, ekran kartının görüntüsünün çok hoşuma gitmesinden dolayı bu sistemi satın aldım. Normalde 5070'li sistemler 43-45 arasına düştüğü oluyor ama özelleştirme seçenekleriyle de çok kısıtlı oluyordu o yüzden bu sistemi aldım umarım üzülmem. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

9070xt alınırdı diyen arkadaşlar AMD almak istemiyordum.
Ben bugün bir sistem aldım yerin dibine soktular. Şimdi bu sistem benim sistemden iyi ve 8 bin daha fazla bunada kötü diyen gördüm :) ulan arkadaş hangi sistem iyi anlamadım heralde bedava olacak o arkadaşların düşündüğü sistemler. :) hayırlı olsun

2-3 senedir kullanıyorum 2 farklı sistem gördü bu priz. Umarım işimizi görür terimleri anlamayınca öneri üzeri almıştım.

Clamping 1200 nedir mesela az çok olması neyi etkiler . Biraz daha forumlaşırsak başka priz alıcam varmı önerin 🤣
Clamping MOV'un maksimum dayanabileceği voltaj miktarı oluyor. Onu geçtikten sonra işlevini yerine getiremiyor. 1200V daha çok ağır endüstryel eşyalar için koruma yapar. Şebeke tak diye 400V'a çıkarsa PC gibi bileşenlerde pek etikili olmaz. Bu sebeple en fazla 400 500 clamping voltajı olan bir priz almak iyi olur.

Son düzenleme:
Ben bugün bir sistem aldım yerin dibine soktular. Şimdi bu sistem benim sistemden iyi ve 8 bin daha fazla bunada kötü diyen gördüm :) ulan arkadaş hangi sistem iyi anlamadım heralde bedava olacak o arkadaşların düşündüğü sistemler. :) hayırlı olsun
Sizin sistem neydi ki hocam? Yalan yok benim sistem muadillerine göre az bi şey daha pahalı ama beyaz istediğim için pahalıya da razı oldum. Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.

Geri