Üniversite,Lise fark ediyor mu?şuanda öğrenci olmadığın için yararlanamazsın
Bende net bir bilgi edinemedim.En azından S11+kılıfın ne kadar bir fiyata düştüğünü öğrensem, güzel olur.Bildigim kadariyla ogrenci derken universite ogrencisi olmani istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyle duydum yani.
ünide olman lazımE-Devletten barkod alınması gerektiği yazıyor.E-Devlet hesabı bile açmadım,illa PTT'den şifremi almam gerekiyor.Bunun yanı sıra bu sene mezuna kaldım,öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim?
Öğrenci hesabı olan birisi Samsung S11'in fiyatına bakabilir mi?Eğer güzel indirim oluyorsa kullanacağım.
üniversite lazım okuduğun üniversiteyi falan soruyor öğrenci indiriminden faydalanmak için kayıt olurkenÜniversite,Lise fark ediyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende net bir bilgi edinemedim.En azından S11+kılıfın ne kadar bir fiyata düştüğünü öğrensem, güzel olur.
Kuzenim aracılığıyla bu indiriminden yararlanmayı düşünüyorum.Bu kampanya tek kullanımlık mı?üniversite lazım okuduğun üniversiteyi falan soruyor öğrenci indiriminden faydalanmak için kayıt olurken
tek kullanımlık mı bilmiyorumKuzenim aracılığıyla bu indiriminden yararlanmayı düşünüyorum.Bu kampanya tek kullanımlık mı?
Hayır tek kullanımlık değildir.Kuzenim aracılığıyla bu indiriminden yararlanmayı düşünüyorum.Bu kampanya tek kullanımlık mı?
Hocam sen kayıtlımısın bu kampanyayaünide olman lazım
e devlet lazım