Yardım Samsung Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanabilirim?

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,089
E-Devletten barkod alınması gerektiği yazıyor.E-Devlet hesabı bile açmadım,illa PTT'den şifremi almam gerekiyor.Bunun yanı sıra bu sene mezuna kaldım,öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Öğrenci hesabı olan birisi Samsung S11'in fiyatına bakabilir mi?Eğer güzel indirim oluyorsa kullanacağım.

Bildigim kadariyla ogrenci derken universite ogrencisi olmani istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyle duydum yani.

şuanda öğrenci olmadığın için yararlanamazsın
Üniversite,Lise fark ediyor mu?

Bildigim kadariyla ogrenci derken universite ogrencisi olmani istiyor.

Oyle duydum yani.
Bende net bir bilgi edinemedim.En azından S11+kılıfın ne kadar bir fiyata düştüğünü öğrensem, güzel olur.

E-Devletten barkod alınması gerektiği yazıyor.E-Devlet hesabı bile açmadım,illa PTT'den şifremi almam gerekiyor.Bunun yanı sıra bu sene mezuna kaldım,öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim?
ünide olman lazım
e devlet lazım

Ekler

• 1000109094.webp
    1000109094.webp
    53.7 KB · Hit: 57
Üniversite,Lise fark ediyor mu?

Bende net bir bilgi edinemedim.En azından S11+kılıfın ne kadar bir fiyata düştüğünü öğrensem, güzel olur.
üniversite lazım okuduğun üniversiteyi falan soruyor öğrenci indiriminden faydalanmak için kayıt olurken

üniversite lazım okuduğun üniversiteyi falan soruyor öğrenci indiriminden faydalanmak için kayıt olurken
Kuzenim aracılığıyla bu indiriminden yararlanmayı düşünüyorum.Bu kampanya tek kullanımlık mı?

@sanalask Hocam S11 128GB modeli+kılıfını sepete ekleyip atabilir misiniz?Adaptörün olup olmadığını da kontrolü ederseniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri