Yüklü oyunlara girince veya stress testine soktuğumda bilgisayar kapanıyor

LynFury

80+
Reaksiyon skoru
32
Bilgisayarda oyun oynarken battlefield 6 gibi oyuna daha girerken bilgisayar gücü kesiyor sanki elektirikler gitmiş gibi hemen açılmıyor stress testinde her şeyi zorladığımda gene kapanıyor bilgisayar anakartım kısa devre yapmıştı yazın tamir etmiştim açılmama sorunu çözülmüştü ama gene anakarttan mı acaba sorun nasıl anlarım ısınma vb gibi bir sıkıntı yok çünkü.

Anakartinin son Bios guncellemesini yapmadiysan bundan kaynaklaniyor olabilir

Anakartinin son Bios guncellemesini yapmadiysan bundan kaynaklaniyor olabilir
en son güncellemeyi yaptım anakart tamir görmüştü dediğim gibi kısa devreden sanki tekrardan ondan kaynaklı fazla güç çekemey başlayınca kapıyor gibi geliyor

Aynısı başıma gelmişti, sorun bende ssd kaynaklı olmuştu bilgi olarak yazayım dedim.

Bilgisayarda oyun oynarken battlefield 6 gibi oyuna daha girerken bilgisayar gücü kesiyor sanki elektirikler gitmiş gibi hemen açılmıyor stress testinde her şeyi zorladığımda gene kapanıyor bilgisayar anakartım kısa devre yapmıştı yazın tamir etmiştim açılmama sorunu çözülmüştü ama gene anakarttan mı acaba sorun nasıl anlarım ısınma vb gibi bir sıkıntı yok çünkü.
OCCT indirerek CPU ve GPU için ayrı ayrı stress testi yapın ikisinde de kapanma olmuyorsa CPU' nun test sırasında kaç W çektiğini buraya yazın lütfen.

Geri