2k min 240 ve uzeri hz monitor onerisi

Videodaki G7 gibi kesinlikle yok onu söyleyebilirim.
Işık sızması nasıl durumda peki forumda mart ayında bu monitörü alan bir arkadaşta ilk monitöründe felaket bir şekilde fazla ışık sızması varmış direk değişim talep etmiş 2. monitörde gözle görülür farkla ışık sızması azalmış

Local dimming test videosu aşağıda var. Monitörlere ve modellere takılmayın hocam örnek olması adına paylaştım. Beyaz kutucuğun takip ettiği hat boyunda siyah kısımlarda beyaz bir parlaklık takip ediyor. Benim merak ettiğim aynı testte sizde nasıl gözüktüğü
Vallahi hocam attığınız testi hiç yapmadım ne yalan söyleyeyim. Testi yapıp performansını atarım. Siyah rengini çok iyi veriyor simsiyah gibi ama sizin bahsettiğiniz şey tam olarak bu değil galiba. Bunun dışındaki hemen hemen tüm testleri yaptım hiçbir sorun yok taş gibi monitör bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Işık sızması nasıl durumda peki forumda mart ayında bu monitörü alan bir arkadaşta ilk monitöründe felaket bir şekilde fazla ışık sızması varmış direk değişim talep etmiş 2. monitörde gözle görülür farkla ışık sızması azalmış
Hocam bu konuda şunu açıklığa kavuşturalım. Bahsettiğiniz kusurlar üretim kusuru olarak geçiyor. Monitörün panelinin kronik sıkıntısı vs. gibi şeyler değil. Benim şansıma bana kusursuz ürün geldi 1 tane bile ölü piksel yok, smearing yok ışık sızması yok.

Samsung G6 G65B aldım, merakla bekliyorum. Ama aklıma takılan bir konu var. Local Dimming rtings ve bazı inceleme kanallarında bu konuya biraz baktım ve onların test yaptığı monitörlerde, local dimming performansı seviyesi artık nasıl tabir edilirse, kötü bir seviyedeydi. Sizde böyle bir sorun var mı? Veya sizde local dimming seviyesi nasıl müsait olduğunuz zaman bakabilir misiniz?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayın 31inde bitmişti stoklar güncellendi mi bilmiyorum cumartesi bulamadım hbde 13k'ya peşin 10 taksit ile aldım
Ben kendi monitörümde hiçbir kusur göremedim ben vatandan komple testleri yaptırdım biraz şans işi gibi duruyor

Hayırlı olsun

Işık sızması yok
Zaten va monitörün olayı da bu
Işık sızması varsa ürün sorunludur.

Çarşamba gelecek gibi gözüküyor kargoda :) bakalım 1-2 haftadır araştırıyordum sorun çıkmazsa yıllarca işimi görür gibi geliyor. Tizen işletim sistemi olması da bu monitörü tercih etme nedenlerimden birisiydi.

Işık sızması yok
hocam sen bi kaç aydır kulanıyorsun g65b yi varmı eksi yönleri, kusurları vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yok
Max ambiyans ışığı zayıf derim
parlaklık ayarı vs yokmu? birde curved olması sebebbiyle buna monitör üstü ışık alsak sıkıntı yaparmı sen kullanıyormusun?

• Beğen
parlaklık ayarı vs yokmu? birde curved olması sebebbiyle buna monitör üstü ışık alsak sıkıntı yaparmı sen kullanıyormusun?
Parlaklık max kullanıyom
Renk 30 falan olmalı birkaç ayar daha vardı tam hatırlamıyorum
Monitör üstü ışık ne ve ne için olacak

Parlaklık max kullanıyom
Renk 30 falan olmalı birkaç ayar daha vardı tam hatırlamıyorum
Monitör üstü ışık ne ve ne için olacak
1000048177.webp

sundan bahsettim. parlaklik derken ambiyans isiklarini demistim

• Beğen
Işık sızması yok
Monitör bugün geldi, kurulumunu yaptım ilk izlenimim iyi bir şekilde 1-2 adet ölü piksel yakaladım çok takılmıyorum. Curved ilk etapta garip geldi ama bakalım alışırız buna da.
Sol üst kısımda bir miktar ışık sızması mevcut fotoğrafını 7+ ile çekmeye çalıştım tam başarılı olamadım. Başka bir telefon ile çekip paylaşırım.

• Beğen
Monitör bugün geldi, kurulumunu yaptım ilk izlenimim iyi bir şekilde 1-2 adet ölü piksel yakaladım çok takılmıyorum. Curved ilk etapta garip geldi ama bakalım alışırız buna da.
Sol üst kısımda bir miktar ışık sızması mevcut fotoğrafını 7+ ile çekmeye çalıştım tam başarılı olamadım. Başka bir telefon ile çekip paylaşırım.
hocam sana sorunlu ürün de gelmiş olabilir iade veya değişim dene istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri