🔥İndirim 7999₺ 27inç 4k 60hz Koorui

Proje işleri ve günlük kullanım için iyi olabilir mi yoksa daha uygun alternatifler bulabilir miyim? En az 27inç bir ekran düşünüyorum.

1.5-2 ay önce reddit üzerinde paylaşılan bilgiler ve linklerle ilgili bazı konuların linkini buraya atmıştım. Tekrar arayıp tarayıp bulamam kusura bakmayın. Kendiniz arayabilirsiniz.
İddiada bulunuyorsunuz, atmaya eriniyorsunuz. Araştırması gereken ben değilim, paylaşması gereken sizsiniz.

İddiada bulunuyorsunuz, atmaya eriniyorsunuz. Araştırması gereken ben değilim, paylaşması gereken sizsiniz.
Atmaya erinmiyorum, attığım zaman uzun uzun araştırmam gerekti. Tamamen meraktan araştırmıştım ve bulunca da paylaşmıştım. Yine aynı zamanı sırf siz görün diye harcamak istemiyorum. Dahası hiçbir şeye zorunluluğum yok, gayet kendiniz de araştırıp doğru mu değil mi diye hepimizi bilgilendirebilirsiniz. Çalışıp para kazanabileceğim vakti niye size harcayayım?

4K ekran alıyorsam sRGB %99 olmayacak %120 min olmalı.

Atmaya erinmiyorum, attığım zaman uzun uzun araştırmam gerekti. Tamamen meraktan araştırmıştım ve bulunca da paylaşmıştım. Yine aynı zamanı sırf siz görün diye harcamak istemiyorum. Dahası hiçbir şeye zorunluluğum yok, gayet kendiniz de araştırıp doğru mu değil mi diye hepimizi bilgilendirebilirsiniz. Çalışıp para kazanabileceğim vakti niye size harcayayım?
Linki defaatle atmadığına göre öyle bir şey yok o halde. Büyük bir iddiada bulunuyorsun ve kaynak istediğimde araştır öğren diyorsun. Böyle bir forum kullanımı yok. Madem her şeyi kendine saklayacaksın, o zaman gereksiz mesajlar yazıp ukala hareketlerle konuyu kirletme.

Linki defaatle atmadığına göre öyle bir şey yok o halde. Büyük bir iddiada bulunuyorsun ve kaynak istediğimde araştır öğren diyorsun. Böyle bir forum kullanımı yok. Madem her şeyi kendine saklayacaksın, o zaman gereksiz mesajlar yazıp ukala hareketlerle konuyu kirletme.
Terbiyeni takın, haddini bil. Forum kullanımı diyorsun, daha edep adap nedir bilmiyorsun. Madem yanlış bilgi paylaşımı yaptığımı düşünüyorsun, ara tara paylaş insanlarla.

27 inç 2K 165HZ VA modeli + 15,6 1080P 60HZ IPS Taşınabilir modelini kullanıyorum markanın. Gayet memnunum. 27 İnç olan 1 sene, taşınabilir olan 5-6 ay oldu şuana kadar sorun yaşatmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,856
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri