Keyfen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,117
kanka fiyat zaten bedava ama 60 hz olayı çok komik düşünsene sana BMW M5 CS veriyolar ama arabada 3 vitesKral 120hz bu fiyata bulursan haber et![]()
kanka fiyat zaten bedava ama 60 hz olayı çok komik düşünsene sana BMW M5 CS veriyolar ama arabada 3 vitesKral 120hz bu fiyata bulursan haber et![]()
Kaynak alayim.dell panel üretiyor demedim, dellin recycled panellerini kullanıyorlar dedim, oyuncu monitörlerinde de aynısını yapıyorlar.
1.5-2 ay önce reddit üzerinde paylaşılan bilgiler ve linklerle ilgili bazı konuların linkini buraya atmıştım. Tekrar arayıp tarayıp bulamam kusura bakmayın. Kendiniz arayabilirsiniz.Kaynak alayim.
İddiada bulunuyorsunuz, atmaya eriniyorsunuz. Araştırması gereken ben değilim, paylaşması gereken sizsiniz.1.5-2 ay önce reddit üzerinde paylaşılan bilgiler ve linklerle ilgili bazı konuların linkini buraya atmıştım. Tekrar arayıp tarayıp bulamam kusura bakmayın. Kendiniz arayabilirsiniz.
Atmaya erinmiyorum, attığım zaman uzun uzun araştırmam gerekti. Tamamen meraktan araştırmıştım ve bulunca da paylaşmıştım. Yine aynı zamanı sırf siz görün diye harcamak istemiyorum. Dahası hiçbir şeye zorunluluğum yok, gayet kendiniz de araştırıp doğru mu değil mi diye hepimizi bilgilendirebilirsiniz. Çalışıp para kazanabileceğim vakti niye size harcayayım?İddiada bulunuyorsunuz, atmaya eriniyorsunuz. Araştırması gereken ben değilim, paylaşması gereken sizsiniz.
Linki defaatle atmadığına göre öyle bir şey yok o halde. Büyük bir iddiada bulunuyorsun ve kaynak istediğimde araştır öğren diyorsun. Böyle bir forum kullanımı yok. Madem her şeyi kendine saklayacaksın, o zaman gereksiz mesajlar yazıp ukala hareketlerle konuyu kirletme.Atmaya erinmiyorum, attığım zaman uzun uzun araştırmam gerekti. Tamamen meraktan araştırmıştım ve bulunca da paylaşmıştım. Yine aynı zamanı sırf siz görün diye harcamak istemiyorum. Dahası hiçbir şeye zorunluluğum yok, gayet kendiniz de araştırıp doğru mu değil mi diye hepimizi bilgilendirebilirsiniz. Çalışıp para kazanabileceğim vakti niye size harcayayım?
Terbiyeni takın, haddini bil. Forum kullanımı diyorsun, daha edep adap nedir bilmiyorsun. Madem yanlış bilgi paylaşımı yaptığımı düşünüyorsun, ara tara paylaş insanlarla.Linki defaatle atmadığına göre öyle bir şey yok o halde. Büyük bir iddiada bulunuyorsun ve kaynak istediğimde araştır öğren diyorsun. Böyle bir forum kullanımı yok. Madem her şeyi kendine saklayacaksın, o zaman gereksiz mesajlar yazıp ukala hareketlerle konuyu kirletme.
Tamam bay hiçbir şey bilmeyen tembel beyefendi.Terbiyeni takın, haddini bil. Forum kullanımı diyorsun, daha edep adap nedir bilmiyorsun. Madem yanlış bilgi paylaşımı yaptığımı düşünüyorsun, ara tara paylaş insanlarla.
Elbette, 2025'de arama motorunu kullanıp bilgiyi kendi edinmekten aciz tembel birey.Tamam bay hiçbir şey bilmeyen tembel beyefendi.