Neler Yeni

🔥İndirim Amazon Creative ses kartlarında indirim

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Dax Saz
Yalnızca kablosuz .Teşekkür ediyorum .
Rica ederim. Kulaklığının incelemeleri güzel. Özellikle oyun için gayet de tatmin edici performansı var. Ancak ileride değiştirmek istersen kablolu kulaklıklara bakmanı öneririm. Zira bağlantı esnekliği ve özellikle de ses kalitesi bakımından ve ayrıca da fiyat/performans olarak daha iyi seçenekler olabiliyor genelde. Ben genel olarak masaüstü bilgisayar kullanımında kablosuz ekipmanları özellikle fiyat/performans olarak çekici bulmuyorum. Ha kablo karmaşasını yönetmek kolay değil ancak uygun fiyatlı ekipmanlarla çok da maliyetli bir şey de değil. Örneğin kablolu kulaklığı rahat kullanabilmek için Bir stand, yanına kablo toparlayıcı bir aparat ve önüne de mouse bungee yerleştirerek kullanıyorum. Hepsi de uygun fiyatlı ürünler.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Dax Saz
PUBG için g6 alasım var nasıl olur acaba ?
Güzel de bir kulaklığın varsa şahane olur. Tavsiye edebileceğim kulaklıklar: beyerdynamic, AKG, Audio technia vb. marka kulaklıklar olabilir. Kişisel tercihim open back kulaklıklardan yanadır. Bütçene göre bakarsın.

D700

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan ARSLAN
araştırma aşamasında iyi karşıma çıktı paylaşım için teşekkür ederim.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
İkisi bambaşka şeyler. Ses kartları sinyal kalitesi ve gücünden sorumludur. Mekanik- akustik olarak farklı bir şeyi başka bir şeye dönüştüremez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kulak için kulaklıklarda ohm(direnç) değerleri düşük olacağından , kulak üstü kulaklıklar kadar bariz fark yaratacağını düşünmüyorum. Bu ses kartları 600 ohm değerlerine kadar besliyor. Yani kulak içi kulaklıklara, kaba tarifle, biraz kalın gelir. Şahine 6 lt v8 takmak gibi bir şey olur yani :) Duruma göre kulaklığı paramparça bile edebilir. Sinyal kalitesi elbet fark yaratır ancak hisseder misin bilemem. Ancak böyle bir şeyi denemedim. Sana da tavsiye etmem. Kulak için kulaklıkları yalnızca dışarıda kullanıyorum ben.

Ben de onu kullanıyorum. 2. el 2bin TL'ye almıştım. O zaman sıfır 4bin TL üstü bir fiyattaydı. Günlük olarak Beyerdynamic dt 900 pro x ile kullanıyorum. Oldukça memnunum.
Bende in-ear profesyonel bir kulakiçi kulaklık var. İçerisinde 8 armatür 2 adet dinamik bass sürücü bulunuyor. Genelde sahnede enstürmanları duymak için kullanıyorlar ancak ben günlük kullanıyorum. Yani ses kartının buna kalın geleceğini çok sanmıyorum ama ne gibi bir artısı olur bilmeyi çok isterim. Ne işe yarıyor bunlar ?

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Dax Saz
Bende in-ear profesyonel bir kulakiçi kulaklık var. İçerisinde 8 armatür 2 adet dinamik bass sürücü bulunuyor. Genelde sahnede enstürmanları duymak için kullanıyorlar ancak ben günlük kullanıyorum. Yani ses kartının buna kalın geleceğini çok sanmıyorum ama ne gibi bir artısı olur bilmeyi çok isterim. Ne işe yarıyor bunlar ?
Ohm değeri bakımından söylüyorum ben onu. Çok aşırı güçlü gelebilir. Ha bunun ohm aralığı ayarı var ama yine de fazla ses verirsen zarar verebilir. Garanti veremem. Sinyal kalitesi, ses sahnesinin genişliği açısından yararı olur. Ayrıca birçok efekti olması da cabası tabii. Yine de belirteyim klasik kullanım senaryosu değil kulakiçi Kulaklıklarla kullanılması. Nasıl bir sonuç alırsın bilemem.

Bunların daha ufak modelleri var. G1 g3 gibi isimleri olması lazım. Bir onlara bak istersen. Daha uygun olacaktır kulakiçi Kulaklıklar için.

Ayrıca şunu da söyleyeyim aracın Bugatti de olsa uçak yakıtı koyarsan çok geçmeden manifoldun sesini dinlersin. Sistemin parçalarının uyumu önemli. Ama denemek istersen, tabi dene. Seçim senin. Sürücüye zarar vermesi gibi bir olasılık var ama. Dikkatli ol derim.

Son düzenleme:

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Ohm değeri bakımından söylüyorum ben onu. Çok aşırı güçlü gelebilir. Ha bunun ohm aralığı ayarı var ama yine de fazla ses verirsen zarar verebilir. Garanti veremem. Sinyal kalitesi, ses sahnesinin genişliği açısından yararı olur. Ayrıca birçok efekti olması da cabası tabii. Yine de belirteyim klasik kullanım senaryosu değil kulakiçi Kulaklıklarla kullanılması. Nasıl bir sonuç alırsın bilemem.

Bunların daha ufak modelleri var. G1 g3 gibi isimleri olması lazım. Bir onlara bak istersen. Daha uygun olacaktır kulakiçi Kulaklıklar için.

Ayrıca şunu da söyleyeyim aracın Bugatti de olsa uçak yakıtı koyarsan çok geçmeden manifoldun sesini dinlersin. Sistemin parçalarının uyumu önemli. Ama denemek istersen, tabi dene. Seçim senin. Sürücüye zarar vermesi gibi bir olasılık var ama. Dikkatli ol derim.
Hiç riske girmeye gerek yok :D Sadece ne işe yaradığını tam algılayamıyordum. Bir nevi sürücü görevi görüyor ve ses kalitesini arttırıyor sanıyordum ama farklıymış. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Ses ekipmanları konusunda doğru düzgün bilgisi olan birini bulmak zor oluyor.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Dax Saz
Hiç riske girmeye gerek yok :D Sadece ne işe yaradığını tam algılayamıyordum. Bir nevi sürücü görevi görüyor ve ses kalitesini arttırıyor sanıyordum ama farklıymış. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Ses ekipmanları konusunda doğru düzgün bilgisi olan birini bulmak zor oluyor.
Rica ederim...

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Dax Saz

AurumLuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Cem Altunay
Ses kalitesini, çözünürlüğünü arttırmak istediğin her yerde çok da güzel olur. Ama dediğim gibi, iyi de bir kulaklık şart bence.
Merhablar,
Bende şu aralar kulaklığımı değiştirip (Logitech G Pro X) kulaklık ve harici mikrofon almak istiyordum. Benim temel kullanım amacım PC üzerinde oyun oynamak. Geçen hafta Hyperx Quadcast ve Beyerdynamic DT 880 Edition satın aldım. İlerde oyun oynamasam dahi müzik için kullanabileceğimi düşünerek bu kulaklığı tercih ettim. İkiside Almanya' daki kuzenime gitti ve önümüzdeki hafta elime ulaşacak. Aldığım kulaklık 250 Ohm. Düzgün bir dac bakıyordum. Her ne kadar donanımdan anlasam da ses olayı bana yabancı. Bu sebeple mikrofon ve kulaklığı yerli/yabancı forumları/incelemeleri araştırarak satın aldım. Bir arkadaşım dac olarak Arturia Minifuse 1 tavsiye etti. Bu dacın incelemeleri gayet iyi ve arkadaşım kullanıyor. Bu sebeple diğer alternatifleri fazla araştırmadan bu dacı alacaktım. Ama şimdi bu başlıkta X4 modelini gördüm ve biraz araştırdım. Bahsettiğim gibi temel amacım oyun ve bu dac oyun konusunda çok başarılı görünüyor. Gördüğüm kadarıyla siz ses konusunda bilgilisiniz. Dac konusunda tavsiye ve öneri verebilirsebiz çok sevinirim. Teşekkürler.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Merhablar,
Bende şu aralar kulaklığımı değiştirip (Logitech G Pro X) kulaklık ve harici mikrofon almak istiyordum. Benim temel kullanım amacım PC üzerinde oyun oynamak. Geçen hafta Hyperx Quadcast ve Beyerdynamic DT 880 Edition satın aldım. İlerde oyun oynamasam dahi müzik için kullanabileceğimi düşünerek bu kulaklığı tercih ettim. İkiside Almanya' daki kuzenime gitti ve önümüzdeki hafta elime ulaşacak. Aldığım kulaklık 250 Ohm. Düzgün bir dac bakıyordum. Her ne kadar donanımdan anlasam da ses olayı bana yabancı. Bu sebeple mikrofon ve kulaklığı yerli/yabancı forumları/incelemeleri araştırarak satın aldım. Bir arkadaşım dac olarak Arturia Minifuse 1 tavsiye etti. Bu dacın incelemeleri gayet iyi ve arkadaşım kullanıyor. Bu sebeple diğer alternatifleri fazla araştırmadan bu dacı alacaktım. Ama şimdi bu başlıkta X4 modelini gördüm ve biraz araştırdım. Bahsettiğim gibi temel amacım oyun ve bu dac oyun konusunda çok başarılı görünüyor. Gördüğüm kadarıyla siz ses konusunda bilgilisiniz. Dac konusunda tavsiye ve öneri verebilirsebiz çok sevinirim. Teşekkürler.
fiio k5 pro öneririm. dediğin kulaklık için.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,728
Üyeler
165,580
Son üye
FeaRMe
Top Bottom