Hülagühan88
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 334
- İsim
- Dax Saz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunu söyleyebilirim temel amaç oyun ise hiç ötesine bakma. X3, X4, G5, G6 arasından bakacaksın ki bunların arasında da izlediğim onlarca videodan da, okuduğum yüzlerce yorumdan da çıkarımım en iyisinin X4 olduğudur. Ha çok seçenek var. Schiit in çok sayıda opsiyonu var, sennheiser var, mayflower var, var oğlu var. Ama bunların hepsi hem çok pahalı hem de oyun için tamamen gereksiz ve sennheiser 250 ohmu biraz zor besliyor. Bence fazla araştırmaya gerek yok. Ben çok araştırdım. Sonuç her yerde x4 çıktı. İstersen sen de bak ama yine. Ben gayet memnunum. Badseed tech kanalı var. Onu takip etmeni öneririm.Merhablar,
Bende şu aralar kulaklığımı değiştirip (Logitech G Pro X) kulaklık ve harici mikrofon almak istiyordum. Benim temel kullanım amacım PC üzerinde oyun oynamak. Geçen hafta Hyperx Quadcast ve Beyerdynamic DT 880 Edition satın aldım. İlerde oyun oynamasam dahi müzik için kullanabileceğimi düşünerek bu kulaklığı tercih ettim. İkiside Almanya' daki kuzenime gitti ve önümüzdeki hafta elime ulaşacak. Aldığım kulaklık 250 Ohm. Düzgün bir dac bakıyordum. Her ne kadar donanımdan anlasam da ses olayı bana yabancı. Bu sebeple mikrofon ve kulaklığı yerli/yabancı forumları/incelemeleri araştırarak satın aldım. Bir arkadaşım dac olarak Arturia Minifuse 1 tavsiye etti. Bu dacın incelemeleri gayet iyi ve arkadaşım kullanıyor. Bu sebeple diğer alternatifleri fazla araştırmadan bu dacı alacaktım. Ama şimdi bu başlıkta X4 modelini gördüm ve biraz araştırdım. Bahsettiğim gibi temel amacım oyun ve bu dac oyun konusunda çok başarılı görünüyor. Gördüğüm kadarıyla siz ses konusunda bilgilisiniz. Dac konusunda tavsiye ve öneri verebilirsebiz çok sevinirim. Teşekkürler.