Omeraslan93
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 798

Zitek bilişim

eger uzun soluklu cihazı almayı düşünüyorsanız cihaz depolama yetmiyor ps5 uyumlu 1 tb ssd bakmanızı indirimlerde tavsiye ederimZitek bilişim
Alıntıyı görüntüle
Depolama şimdilik önemli değil fc26 için alıyorum satıcı güvenilir midir onu merak ettimeger uzun soluklu cihazı almayı düşünüyorsanız cihaz depolama yetmiyor ps5 uyumlu 1 tb ssd bakmanızı indirimlerde tavsiye ederim
Depolama şimdilik önemli değil fc26 için alıyorum satıcı güvenilir midir onu merak ettim

Sade buraya baksa kimseden bir sey alamaz.![]()
Zitek Bilişim - Şikayetvar
Zitek Bilişim şikayet, iletişim, Zitek Bilişim yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Zitek Bilişim için yazılan tüm şikayet ve kull...www.sikayetvar.com
firma hakkında tek bilgi yeri burası maglesefSade buraya baksa kimseden bir sey alamaz.
Pro almaya karar verdim pro için ithalatçı garantili güvenilir link atar mısınızfirma hakkında tek bilgi yeri burası maglesef
Pro almaya karar verdim pro için ithalatçı güvenilir link atar mısınız

Websiteleri var (kurumsal) ve fiziksel magazalari da varmis. Yeterince guvenilir duruyor. Gerisi urun ozelinde kullanici yorumlarina kalmis.firma hakkında tek bilgi yeri burası maglesef
Teşekkürler![]()
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Yorumları biraz kötü ben de alıcam ama güvenilir mi ?![]()
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
Sony PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
fly teknoloji ankara firması dükkanı var eger ankarada yaşıyor isen elden de alabilrisiniz iyi firmadırYorumları biraz kötü ben de alıcam ama güvenilir mi ?

www.flytechnologystore.com
				Değilim maaleseffly teknoloji ankara firması dükkanı var eger ankarada yaşıyor isen elden de alabilrisiniz iyi firmadır
Fly Technology
www.flytechnologystore.com
![]()
FLY TECHNOLOGY · Ümitköy Mah, 2432. Cd. No:33 D:B, 06810 Çankaya/Ankara
★★★★☆ · Elektronik eşya mağazasıwww.google.com