PS5 Almak İçin Site/Satıcı Önerisi

Selamlar ps5 alacağım fakat baktığımda bir satıcı 23k fiyat çekiyor diğer satıcı 24k fiyat çekiyor onu da geçtim aynı satıcı 2 tane ps5 ilanı koymuş biri 23.5k diğeri 24k bunlar sıfır satılan ürünler kafam allak bullak oldu.
ps5 de uzun süreli kullanım düşünüyorsanız depolama yetmiyor haberiniz olsun ps5 uyumlu ssd ler 4000 tl den başlıyor 23 +4000 : 27 bin tl ye geliyor eger paranız nakit ise ps5 pro ya yönelin derim

ps5 de uzun süreli kullanım düşünüyorsanız depolama yetmiyor haberiniz olsun ps5 uyumlu ssd ler 4000 tl den başlıyor 23 +4000 : 27 bin tl ye geliyor eger paranız nakit ise ps5 pro ya yönelin derim
Hocam biraz geç kaldın fakat ps5 pro için param çıkışmazdı bunu almak için alışveriş kredisi kullandım.

sizce ithalatçi garantili alınır mı ? Bilkom ile arasında kaç tl fark oynuyor bir de doğru kullanmaktan kastınız nedir hocam
Arada 14.000 civarı fark var ve ithalatçı garantili bütçeniz azsa alınır. Doğru kullanmaya gelecek olursak oyun oynarken ya da cihaz dinlenme modundayken cihazı fişten çekmeyin bunu kastettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,670
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri