Gamegaraj Laptop alınır mı

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,275
Alinmaz uzak dur.

Ömürlük olmaz o cihaz. Hp Omen, lenovo legion veya LOQ gibi cihazlara bakabilirsin ekstra daha pahalı olsun istersen asus rog kasalar acer predator gibi.

Ömürlük olmaz o cihaz. Hp Omen, lenovo legion veya LOQ gibi cihazlara bakabilirsin ekstra daha pahalı olsun istersen asus rog kasalar acer predator gibi.
spesifik öneriniz varsa atabilir misiniz uzun zamandır takip etmiyorumda windows laptop piyasasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

64gb oyun haricinde sanal makinalar kurulacağından ötürü zorunlu gibi bir şey 32gb yetmiyor bu yüzden eğer 64gb bu fiyata çıkmaz derseniz biraz artabilir

Vector 5070ti 255hx 83bine cikabilirseniz 12gb vram var.

Abim amd+5060 olan kombinasyonu aldırdım, ben cihazı gayet beğendim. Bence alınabilir. 80 85'e 5070ti laptoplar başlıyorken biraz daha laptop bakabilirsiniz bence, laptop ömürlük olacak ise rami bir noktada takviye edebilirsiniz ama gpu falan değiştiremezsiniz sonuçta.

Direk 64 ramle gelen cihaz yok.Toplama dediğimiz uzak durulmasi gereken gamegaraj monster vs cihazlarda oluyor o tarz ayarlanabilir ramler. Tek stick 32 olan bulup ekstra eklemeniz gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

intel işlemci baş ağrıtır mı bu ara felaket batırdılar diye biliyorum
Laptop tarafında sıkıntı yok.Özellikle ultra serisi 255hx ve 275hx çok verimli. Pil tarafında da amd hxlerden daha iyi.

Abim amd+5060 olan kombinasyonu aldırdım, ben cihazı gayet beğendim. Bence alınabilir. 80 85'e 5070ti laptoplar başlıyorken biraz daha laptop bakabilirsiniz bence, laptop ömürlük olacak ise rami bir noktada takviye edebilirsiniz ama gpu falan değiştiremezsiniz sonuçta.
Ram sanal bilgisayarlar kurmak için kullanılacağından 64gb olarak gelmesi daha iyi olur ama eğer garantisi bozulmayacak şekilde 32gb rami 64e upgrade edebilirsem 32gb vesaire de tercih edebilirim. 5070ti cihazlara bakacağım öneriniz doğrultusunda teşekkürler.

Ram sanal bilgisayarlar kurmak için kullanılacağından 64gb olarak gelmesi daha iyi olur ama eğer garantisi bozulmayacak şekilde 32gb rami 64e upgrade edebilirsem 32gb vesaire de tercih edebilirim. 5070ti cihazlara bakacağım öneriniz doğrultusunda teşekkürler.
Başka bir forumda birisi "Müşteri hizmetleri SSD takviyesi yapabileceğimi söyledi. Garantiyi etkilemiyormuş." ifadesini kullanmış, sorun olacağını düşünmüyorum ama teyit etmekte fayda var.

Geri