verilir zaten ürünün disbirütörü gelbura bile 30kdan satıyordu bence kaçırmaPeki hocam 26 k verilir mi şuan beklemelimiyim
verilir zaten ürünün disbirütörü gelbura bile 30kdan satıyordu bence kaçırmaPeki hocam 26 k verilir mi şuan beklemelimiyim
Gerçek bir indirim var da ben mi görmedimkim yapmadı
Vatanın birkaç haftadır yaptığı 9060xt 16gb 16.6k - 9070 27k - 9070xt 29.4k fiyatlarını daha koca kasım indirimlerinde hiçbir yer yapmadı daha ne olmasını bekliyorsunGerçek bir indirim var da ben mi görmedim
İKİNCİ ELDE O FİYAT. NVİDİA ALMAYI DÜŞÜNMESEM YAPIŞIRDIM DA İŞTE AMD YE GÜVENMİYORUM ARTIK29.5 çiçek gibi fiyat valla almayanı dövüyolar ben olsam alırdım daha fazla beklemenin bi anlamı yok, 29.5dan inse inse 500 1000 iner diye düşünüyorum.
ZOTAC İYİ AMA 5080 MANTIKSIZ. 4K İSTİYORSAN SUPER SERİLERİNİ BEKLEYECEKSİN. DARBOĞAZ YAPIYOR 16 GB VRAMEkran kartı önerisini olan var mı 5070ti ve ya 5080 ama kararsızım zotac nasıldır özellikle ?
2k da oynayacağım oyunları sizde hangi 5070 ti mantıklı buradaİKİNCİ ELDE O FİYAT. NVİDİA ALMAYI DÜŞÜNMESEM YAPIŞIRDIM DA İŞTE AMD YE GÜVENMİYORUM ARTIK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ZOTAC İYİ AMA 5080 MANTIKSIZ. 4K İSTİYORSAN SUPER SERİLERİNİ BEKLEYECEKSİN. DARBOĞAZ YAPIYOR 16 GB VRAM
5070 ti ama ince hesapı beklemeni öneririm. 39k ya düşüyor 5-6 haftadır2k da oynayacağım oyunları sizde hangi 5070 ti mantıklı burada
pardon soruyu anlamadım. zotac iyidir. ama yine de bekle bence cumayı5070 ti ama ince hesapı beklemeni öneririm. 39k ya düşüyor 5-6 haftadır
Hangi marka düşüyor hocam peki inno felan almak istiyorum açıkcası5070 ti ama ince hesapı beklemeni öneririm. 39k ya düşüyor 5-6 haftadır
Hayır iyi bir ürün değil.COOLER MASTER MWE V3 850W 80PLUS GOLD GEN5 SİYAH GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE V3 850W 80PLUS GOLD GEN5 SİYAH GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alınır mı sizce