🔥İndirim Vatan Hazır Sistemlerde %10 Bileşenlerde %15 İndirim!!

Arkadaslar bu internetten aldigimiz ekran kartlarinj bize en yakin vatan magazasina iade edebiliyormuyuz yoksa illa kargoyla mi yollamamiz gerek

Ekran kartı önerisini olan var mı 5070ti ve ya 5080 ama kararsızım zotac nasıldır özellikle ?

Gerçek bir indirim var da ben mi görmedim
Vatanın birkaç haftadır yaptığı 9060xt 16gb 16.6k - 9070 27k - 9070xt 29.4k fiyatlarını daha koca kasım indirimlerinde hiçbir yer yapmadı daha ne olmasını bekliyorsun

ekran kartları güzel fiyat ama kalan hiç bir şey ucuz değil her geldiğinde aynı sadece gerçek indirimleri ekran kartlarına yansıtıyorlar 1 haftadır.

29.5 çiçek gibi fiyat valla almayanı dövüyolar ben olsam alırdım daha fazla beklemenin bi anlamı yok, 29.5dan inse inse 500 1000 iner diye düşünüyorum.
İKİNCİ ELDE O FİYAT. NVİDİA ALMAYI DÜŞÜNMESEM YAPIŞIRDIM DA İŞTE AMD YE GÜVENMİYORUM ARTIK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı önerisini olan var mı 5070ti ve ya 5080 ama kararsızım zotac nasıldır özellikle ?
ZOTAC İYİ AMA 5080 MANTIKSIZ. 4K İSTİYORSAN SUPER SERİLERİNİ BEKLEYECEKSİN. DARBOĞAZ YAPIYOR 16 GB VRAM

İKİNCİ ELDE O FİYAT. NVİDİA ALMAYI DÜŞÜNMESEM YAPIŞIRDIM DA İŞTE AMD YE GÜVENMİYORUM ARTIK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ZOTAC İYİ AMA 5080 MANTIKSIZ. 4K İSTİYORSAN SUPER SERİLERİNİ BEKLEYECEKSİN. DARBOĞAZ YAPIYOR 16 GB VRAM
2k da oynayacağım oyunları sizde hangi 5070 ti mantıklı burada

Alınır mı sizce
Hayır iyi bir ürün değil.

Yerine tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,645
Üyeler
184,195
Son üye