bunu almıştım iptal edip alınır mı?
Kart hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim ama şuanlık 5070 düşeceği en dip fiyatta ince hesapta 28k ya pny ve rgb de var o daha iyi ama benim gibi kumara oynayıp 11.11 ve kasımın ortalarına kadar bekleyebilirsin daha fazla düşeceğini düşünmüyorum ama güzel bir model düşer belkihocam ne dersiniz alınır mı yoksa ay içerisinde daha güzel indirim gelir mi özellikle peşin fiyatına 6 taksit falan
taksitli almayacaksan ince hesapta 28k dan satılıyor o model şuanda aldığın model gigabytedan iyi +rgb de var ben o kartı en dip fiyattan almak isteyenler için attım ben de olsam pny alırdım
Garanti bankasında bonus flashta bayağı bonusum birikmişti 2200 civarında bonus kullandım. 500 tlde kuponum varmışçok gittim geldim bu telefona da emin olamadım, kamerası, performansı nasıldır? üzer mi? hangi banka bonusları belki bende de vardır 16 iyiymiş
teneke çok kalitesiz bu serilerBu fiyata bu kasa alınır mı 6x120 ARGB fan mevcut.MSI MAG FORGE 120A AIRFLOW 6x120mm RİNBOW FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A AIRFLOW 6x120mm RİNBOW FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com