🔥İndirim Msı Mpg Gungnır 300R Aırflow Temperlı Cam KASA

Kasanın indirime girmesini bekliyordum ve çok güzel bir indirime düşmüş bu kasayı bilenler bilir bilmeyenlerde bi kaç videosunu izlesin gerçekten püfür püfür bir kasa al al kaçırma bir tane çektim

https://www.amazon.com.tr/Gungnir-Temperli-Gaming-Bilgisayar-Kasası/dp/B08BCS2XCH?th=1
bundan geçmeye değerm i knka

Kasanın indirime girmesini bekliyordum ve çok güzel bir indirime düşmüş bu kasayı bilenler bilir bilmeyenlerde bi kaç videosunu izlesin gerçekten püfür püfür bir kasa al al kaçırma bir tane çektim

MSI MAG Pano M100R PZ

gibi kasalar varken neden bu tarz kasa almak mantıklı olsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada amazonda daha ucuz

Konuyla alakası olmayacakta bu kasa fiyatları nedir arkadaşlar :D

MSI MAG Pano M100R PZ

siyah rengi 8k kanka iyi bak yanlış bilgi vermeyelim

MSI MAG Pano M100R PZ

ve bu önerdiğin kasa mATX benim attığım kasa ATX

siyah rengi 8k kanka iyi bak yanlış bilgi vermeyelim

ve bu önerdiğin kasa mATX benim attığım kasa ATX
Hocam seninle tartışma girmek istemiyorum. Tek diyeceğim şu rtx5090 gibi kartlar sistemde kullanılmayacaksa ATX kasalar dezavantajı var hem soğutma da , hem yer kaplıyor.(Kompakt bileşenlere göre söylüyorum)

Kasa güzelmiş benim tek ilgimi çeken yanı dikey ekran kartı montaj olayı elimde fsp cut592 var sırf ekran kartını dikey takmak için almıştım ama bunda daha içerde kalıyor cut592 de cama biraz yaklaşıyor şu ekran kartını dikey takıcam diye birkaç kasa değiştirmişliğim var içinden çıkan riser kablo acaba pci 3.0 4.0 mı . İçinden çıkan riser kablo harici alınsa 1.5k a kasa 3.5k gibi bir fiyata denk geliyor

Ekler

• IMG_20251026_193146.webp
    IMG_20251026_193146.webp
    460.3 KB · Hit: 69
Son düzenleme:
Kasa güzelmiş benim tek ilgimi çeken yanı dikey ekran kartı montaj olayı elimde fsp cut592 var sırf ekran kartını dikey takmak için almıştım ama bunda daha içerde kalıyor cut592 de cama biraz yaklaşıyor şu ekran kartını dikey takıcam diye birkaç kasa değiştirmişliğim var içinden çıkan riser kablo acaba pci 3.0 4.0 mı . İçinden çıkan riser kablo harici alınsa 1.5k a kasa 3.5k gibi bir fiyata denk geliyor
Kasa içerisinde ekran kartı çok çirkin duruyor. Kasa 250tl daha düştü haberin olsun 😃

Kasa içerisinde ekran kartı çok çirkin duruyor. Kasa 250tl daha düştü haberin olsun 😃
Ne demek istediğinizi tam anlamadım hocam şu an kullandığım kasadan bahsediyorsanız evet cama fazla yaklaşıyor malum kart da büyük 3 slot msi kasa ile değiştirsem daha mı iyi olur . 250tl daha düştü derken riser kabloların fiyatları malum çoğu kasadan çıkmıyor dolayısıyla belirtmek istedim . Güzellik görecelidir .

Ne demek istediğinizi tam anlamadım hocam şu an kullandığım kasadan bahsediyorsanız evet cama fazla yaklaşıyor malum kart da büyük 3 slot msi kasa ile değiştirsem daha mı iyi olur . 250tl daha düştü derken riser kabloların fiyatları malum çoğu kasadan çıkmıyor dolayısıyla belirtmek istedim . Güzellik görecelidir .
işteyken yazdıydım, demek istediğim şuan ki kasanız çok sıkışık duruyor. ekran kartı da cam yakın olması dezavantaj olmuş.
konuda siyah kasa bugün 250tl daha düştü fiyati 4749tl bişeydi.

Geri