Cin videoları gerçek mi?

Bilgi ve iletişim çağında sorulan sorulara bakın. Eğitim sistemi gerçekle kurguyu ayırt ettirecek kalitede olmadığı için çocukların kafası bunlarla meşgul oluyor.

İflah olmazsın sen. Umudu kestim senden.

Olm sen ne tarz bir trolsün? Ne kadar gereksiz konu varsa açıyorsun, kitabı oku diyorum inatla geliyorsun buraya konu açıyorsun, cinlerin olduğu sureleri söylüyorum, hâlâ geliyorsun buraya "cinler gerçek mi?" Diye konu açıyorsun. Amacın ne senin?

Olm sen ne tarz bir trolsün? Ne kadar gereksiz konu varsa açıyorsun, kitabı oku diyorum inatla geliyorsun buraya konu açıyorsun, cinlerin olduğu sureleri söylüyorum, hâlâ geliyorsun buraya "cinler gerçek mi?" Diye konu açıyorsun. Amacın ne senin?
Troll

Gerçekten sağlıklı bir zihnin olduğunu düşünmüyorum. Profesyonel yardım almaktan çekinmeyin.
niye ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten sağlıklı bir zihnin olduğunu düşünmüyorum. Profesyonel yardım almaktan çekinmeyin.
hojam senden akıllıyımdır bence bu konuyu troll için açtığını anlayacak zeka var sende.

niye ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hojam senden akıllıyımdır bence bu konuyu troll için açtığını anlayacak zeka var sende.
En azından ben saçma sapan konular açıp her seferinde "troll amaçlı açtım amacım mesaj kasmak" falan demiyorum iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri