Wifi 6e kullanacaksan kablosuz özelliğini sinerjide satılan ana kartta o özellik yok.. İlla Wifi' li olsun istiyorsan +1000 ile amazondan alırsınız.. Başka fark yok.Yani biraz daha basitleştirerek anlatsana
tabii ki tomahawk. gigabyte orta üst seviye ürünler güzel.Tomahawk mı bu mu![]()
Hocam kaç günden beri araştırıyorum ama önüme en baba en güzel ana kart
bu çıktı tabi daha iyi anlayan vardır ama 5.0 desteği var 3 adet m2 var wifi var 11 adet usb var yok yok anakartta bunu almayı düşünüyorum
dediğin x870ler 12k dan başlıyor ama 6.5k ya böyle anakartı hangi seriden alabilirsin kiBu konuya son mesajım zamanının b650m ana kartların babası bu ancak günümüzde aynı fiyata x870 alınıyor.. b650 ler 2022 çıkışlı dikkatinizi çekerim çoğu ana kartlarda x16 ekran kartı pci-e 5.0 rı desteklemez 4.0 desteği vardır. b650 lerin
Aorus güzelmiş aslında ama satıcı güvenilir mi, bu fiyata alınır mı bilemedim.. bende anakart arayışındayımHocam kaç günden beri araştırıyorum ama önüme en baba en güzel ana kart
bu çıktı tabi daha iyi anlayan vardır ama 5.0 desteği var 3 adet m2 var wifi var 11 adet usb var yok yok anakartta bunu almayı düşünüyorum
16 faz12faz alınır.
Az önce yukarıda paylaştılar... 8200 E gidip 2022 çıkışlı kartmı alırsın satıcısını bilmediğin yoksa 1000 ile x870 mi alırsın zen4+zen5 mimarili.dediğin x870ler 12k dan başlıyor ama 6.5k ya böyle anakartı hangi seriden alabilirsin ki
pcle 5.0 destekliyormuş anakartAz önce yukarıda paylaştılar... 8200 E gidip 2022 çıkışlı kartmı alırsın satıcısını bilmediğin yoksa 1000 ile x870 mi alırsın zen4+zen5 mimarili.
Edit: Tebilon firması daha güvenirli ayrıca satıcı HB ve taksiti var.
M2 ssd ile karıştırmayınızpcle 5.0 destekliyormuş anakart
nasıl yani bu gösterdiğin anakart farklıM2 ssd ile karıştırmayınız
2022 yılında ekran kartlarında x16 ' da pcı-e 5.0 yoktu ki
hocam sizin attığınız kartta 2 adet m2 slotu var siz 3 demişsiniz bende 3 slotlu güzel bir kart arıyorum arkadaşın attığı daha iyi galiba fiyat performans olarak 3 m2 slotu olan kart varsa tavsiyeniz atar mısınız ?Hocam kaç günden beri araştırıyorum ama önüme en baba en güzel ana kart
harbiden güzel kart sabah bakmıştım bende 3 m2 slotlu kart arıyorum fiyat performans olarak daha uyguna var mıdır acaba 2. el bile alırım fiyat biraz daha düşmesi lazımGigabyte B650 eagle 6563 TL
Anakart baya iyi 3 m2ssd slotu var 1 tanesinde pasif soğutucusu var
1 adet pcle 5.0 2 adet Pcle 4.0 var
12+ 2 + 2 16 fazlı
![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr