Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Diğer firmalar iadede değişimde çok kıllık yapiyor bekletiyor. bir şey alırken ilk amazona bakıyorum satıcı gönderici amazonsa insanın içi rahat ediyor beğenmedin sorun çıktı tak gönder mis gibi bazen ürünü iade etmenize geren yok paranız iade edilecektir yapıyor. Müşteri memnuniyeti öne geçiyor herzaman.
Ne alırsan al iade alıyorlar bende o konuda amazona en çok güvenenlerden biriyim benim için internet alışverişi dendiğinde ilk amazona bakarım.

indirime girdiğini düşündüğünüz güzel bir oyuncu koltuğu var ise buraya atabilir misiniz

indirime girdiğini düşündüğünüz güzel bir oyuncu koltuğu var ise buraya atabilir misiniz
indirim adı altında indirim olsa atıcazda şuan yok pek 11.11 bekle belki gerçek sayılıcak bir indirim gelir.

Ozentilikte bir numarayiz arkadaş diğer ülkelerde 11.11 de başlıyor indirim sen 1'nde başla ne olacak yani herşeyi oraya neden uyarliyoruz anlamadım honor 400 alacağım 18.999 da kaldı içimde bir his var inecek ama ineceği tarih ya 7 Kasım ya 11 ama beklemek vs insanı yoruyor ülkedeki ekonomik durumda zaten ortada

yıllardır kasım inidirimi kovalayan biri olarak söylüyorum aralıkta kasımdan daha güzel indirimler oluyor.
çünkü aralık ayında %1-5 arası satıcılara komisyon indirimi yapıyorlar eski çalıştım yerden her sene denk geliyordu :D
kasımda yapmıyorlar saçma sekilde satıcı para dönsün diye ne varsa ucuza ekliyor bu sene yine olacak bence :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozentilikte bir numarayiz arkadaş diğer ülkelerde 11.11 de başlıyor indirim sen 1'nde başla ne olacak yani herşeyi oraya neden uyarliyoruz anlamadım honor 400 alacağım 18.999 da kaldı içimde bir his var inecek ama ineceği tarih ya 7 Kasım ya 11 ama beklemek vs insanı yoruyor ülkedeki ekonomik durumda zaten ortada
1762341725640.webp

knk fazla para verme sen honora :D :D

çünkü aralık ayında %1-5 arası satıcılara komisyon indirimi yapıyorlar eski çalıştım yerden her sene denk geliyordu :D
kasımda yapmıyorlar saçma sekilde satıcı para dönsün diye ne varsa ucuza ekliyor bu sene yine olacak bence :D

Alıntıyı görüntüle
Valla güzel indirim gelmezse aralığı beklemek mantıklı gibi o zaman

Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata satıldı 7 Ekim'de ama o zaman bendeki cihazın parasi iade edilmemişti dün iade edildi ama o günden bugüne kadar hiçbir şekilde bu fiyata yaklaşık bir fiyata düşmedi :/ 18.999 da kaldı 15 16 düşse alacağım ama yok düşmüyor :((

Bu fiyata satıldı 7 Ekim'de ama o zaman bendeki cihazın parasi iade edilmemişti dün iade edildi ama o günden bugüne kadar hiçbir şekilde bu fiyata yaklaşık bir fiyata düşmedi :/ 18.999 da kaldı 15 16 düşse alacağım ama yok düşmüyor :((
zaten kolay kolay düşmez indirime yanlışlık ile ek kupon girmişlerdi 16-17 görürsen şükretmek lazım :(

zaten kolay kolay düşmez indirime yanlışlık ile ek kupon girmişlerdi 16-17 görürsen şükretmek lazım :(
Bence bilerek o fiyata düştü normalde iptal ederdi HP hepimiz biliyoruz bunu 11 kasımdan önce düşse dusecekse alacağım ama düşmüyor :) 2 el dekiler çıldırmış ya harbi kafayı yersin 14'k alıp 19 18 yazan var tamam kaar ette 3 k kaar ne demek ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,484
Üyeler
184,171
Son üye
Onitzuka
Geri