burakdiA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
Bazı Prime üyelerine özel sepette 150 TL + 20,98 TL indirim var. Bu şekilde 528 TL'ye geliyor. Akbank'a ait olan Juzdan uygulaması üzerinden eğer gözüküyorsa ''İlk Alışverişe Hediye'' adlı kampanya ile alt limitsiz 100 TL geri iade veriyor. Ben bu şekilde klavyeyi 428 TL'ye sipariş verdim. Örnek amaçlı bu güzel klavyeyi göstermek istedim. İndirimsiz fiyatı da gayet güzel.
Not: Juzdan içerisindeki ''İlk Alışveriş Hediye'' adlı kampanya tüm müşterilere gözükmeyebilir. Eğer sizde de gözüküyorsa Akbank kartınızla alışveriş yapmadan kampanyaya katılmanız gerekli. Akbank Kredi kartı veya hesap kartı da kampanyadan yararlanmak için yeterli.
Not: Juzdan içerisindeki ''İlk Alışveriş Hediye'' adlı kampanya tüm müşterilere gözükmeyebilir. Eğer sizde de gözüküyorsa Akbank kartınızla alışveriş yapmadan kampanyaya katılmanız gerekli. Akbank Kredi kartı veya hesap kartı da kampanyadan yararlanmak için yeterli.
Claw's Spectrum K1 Fonksiyonel Çift LCD Ekran & Çift Rgb - Ses Kontrolcülü Membran 94 Tuşlu Spectrum Rgb Modlu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Claw's Spectrum K1 Fonksiyonel Çift LCD Ekran & Çift Rgb - Ses Kontrolcülü Membran 94 Tuşlu Spectrum Rgb Modlu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ekler
Son düzenleme: