Nothing Phone 1 9.999TL

Realme 10'dan geçilir mi ya çok memnunum aslında ama fiyat iyiymiş dayanamayacağım galiba :D

beklentiye gore alinabilir bir cihaz oldugunu soyledim hocam. an itibarıyla ayni fiyata onerilecek bir cihaz yok. fakat olur da 16.10.25 tarihinde realme 12+ plus 5g 8/256 10.499tlye satildigi gibi tekrar kasim ayinda da ayni fiyata duserse ben o modeli alacagim. peki neden np1 varken 10kya realme 12+ tercih ediyorum ona bakalim.

1) solda kamera deligi sevmiyorum.
2) 6.7 inc 2.000nit %87 ekran govde oranini 6.5 inc 1.200nit %85 ekran govde oranina gore daha basarili buluyorum.
3) 5.000mah bataryayi 4500e gore daha basarili buluyorum.
4) 67w hizli sarji 33wye gore daha basarili buluyorum.
5) dimensity 7050yi stabilitede 778g+ tan daha basarili buluyorum (bknz. gsmarena reviews. cpu %85 vs %75 gpu %99 vs %90)
6) 256gb vs 128gb depolama (tek basina tercih sebebi zaten.)
7) hafiza karti destegi.
8) daha hafif ve daha ince
9) s25fe nin kutudan android 16yla ciktigi gunumuzde 4 nesil eski cihaz yerine 2 nesil eski cihaz almayi tercih ederim. (hatta duzgun bir model olsa 1 nesil eski almak daha iyi olur *android 15. cunku her gelen fazladan guncellemeyle sirketlerin telefonlara planli eskitme yaptigini biliyoruz.)
10) 3.5mm kulaklik girisi.
11) daha zengin kutu icerigi ( 67w adaptor + kilif + ekrana uygulanmis film) ile geliyor.

daha performansli islemci istedim ve 50mp ultrawide benim icin onemli np1 alicam diyene de dur demem. hayirli olsun.
hocam çok ayrıntılı yazmışsınız şu fln daha iyi deseniz bile yeterliydi emeğinize sağlık (hocam siz bu telefonun yeşilini bekleyen kişiydiniz değil mi :D)

İndirim bitti almayan kafamı
yd 16 pro maxin süresi bitti modem olarak kullanırdık ne güzel

hocam çok ayrıntılı yazmışsınız şu fln daha iyi deseniz bile yeterliydi emeğinize sağlık (hocam siz bu telefonun yeşilini bekleyen kişiydiniz değil mi :D)

yeşil olursa benimdir. ama beji de gelse telefona ihtiyacim oldugu icin alacagim. artik misafir umdugunu degil buldugunu yiyecek 🤝

beklentiye gore alinabilir bir cihaz oldugunu soyledim hocam. an itibarıyla ayni fiyata onerilecek bir cihaz yok. fakat olur da 16.10.25 tarihinde realme 12+ plus 5g 8/256 10.499tlye satildigi gibi tekrar kasim ayinda da ayni fiyata duserse ben o modeli alacagim. peki neden np1 varken 10kya realme 12+ tercih ediyorum ona bakalim.

1) solda kamera deligi sevmiyorum.
2) 6.7 inc 2.000nit %87 ekran govde oranini 6.5 inc 1.200nit %85 ekran govde oranina gore daha basarili buluyorum.
3) 5.000mah bataryayi 4500e gore daha basarili buluyorum.
4) 67w hizli sarji 33wye gore daha basarili buluyorum.
5) dimensity 7050yi stabilitede 778g+ tan daha basarili buluyorum (bknz. gsmarena reviews. cpu %85 vs %75 gpu %99 vs %90)
6) 256gb vs 128gb depolama (tek basina tercih sebebi zaten.)
7) hafiza karti destegi.
8) daha hafif ve daha ince
9) s25fe nin kutudan android 16yla ciktigi gunumuzde 4 nesil eski cihaz yerine 2 nesil eski cihaz almayi tercih ederim. (hatta duzgun bir model olsa 1 nesil eski almak daha iyi olur *android 15. cunku her gelen fazladan guncellemeyle sirketlerin telefonlara planli eskitme yaptigini biliyoruz.)
10) 3.5mm kulaklik girisi.
11) daha zengin kutu icerigi ( 67w adaptor + kilif + ekrana uygulanmis film) ile geliyor.

daha performansli islemci istedim ve 50mp ultrawide benim icin onemli np1 alicam diyene de dur demem. hayirli olsun.
- kısmını yazsaydınız keşke.
Nothing
Daha iyi ekrana sahip
Ana arka kamerası daha başarılı
Malzeme kalitesi çok daha iyi alüminyum kasa cam arka kapak.
Kablosuz sarj desteği
778G+ orta üst segment için çok başarılı bir işlemci.

Ekran parlaklığı kandırmaca 500 e 600 ler 100 nit daha fazla. 2000 yazanlara inanmayın anlık değerler

Telefon 12 v desteklemeyebilir ama en azından 9v 3a ile 27 watt alır diye tahmin ediyorum.
Ayrıca boşuna aramayın epey den 620 Tl'ye kadar baktım. 33 w pd 3.0 destekleyen adaptör yok. Belki 65,67 watt olanlar destekliyordur. Fiyatları yüksek, gerek duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@hannah5
Arkadaşlar Vivo y2027 telefondan yeni telefona geçmeyi düşünüyorum, bu fiyata alınır mı bu telefon?

Edit: indirim bitmiş :confused:
Stok geldi.

Son düzenleme:
hocam burdan puan aldınız mı? 1 TL ile kaçmış gibi görünüyor çünkü 9999TL ye satmışlar telefonu :)
yok yok olmuyomuş zaten yukarıdaki arkadaş öyle dedi kampanya açıklamasında da zaten fırsat kategorisi falan olmaz diyo garip bi kampanya
farklı 2 kampanyadan 200 200 gelecek önümüzdeki ay ona da 30-40w bi adaptör çekerim

İndirim bitti almayan kafamı
yd 16 pro maxin süresi bitti modem olarak kullanırdık ne güzel
stok gelmiş alacaksan, bu arada iki telefon harbiden yoruyor, bende de s24ultra var süresi bitti sıkıntı, gidip 5S felan alıcam ufacık telefon güzel modem olur gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,949
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri