Tanıştığım suriyelinin bursada yaşadıkları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Suriyeli 5 yıl bursa/mudanya'da yaşamış ırkçılık yapıyorlarmış adama, adamda dayanamamış mısıra taşınmış orda tıp okuyormuş, banada irkcimisin diye sordu cok fazla yapiyorlardi dayanamadım diyor.
🤣🤣
bu hikayenin komik olan kısmı ne tıp okuyan zeki birini sırf ırkçılıkları yüzünden farklı ülkeye göndermişler

Suriyeli 5 yıl bursa/mudanya'da yaşamış ırkçılık yapıyorlarmış adama, adamda dayanamamış mısıra taşınmış orda tıp okuyormuş, banada irkcimisin diye sordu cok fazla yapiyorlardi dayanamadım diyor.
🤣🤣
Bursa’da çok var insanlar artık bıkmış durumda ırkçılık değilde bıkmışlık

Bursa’da çok var insanlar artık bıkmış durumda ırkçılık değilde bıkmışlık
Saat gece 4 5 gibi konusuyoruz. Adam bana "ben mudanyada liseyi bitirdim" dedi bende dalginkiga anlamadım afrikadamı okudun dedim adama ordada var ya öyle bir ülke :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T
bize olduğu gibi bi zorluğu yok tıp kazanmanın bir ton ayrıcalıkları var yabancıların
Tıp okuyor A2 ingilizce biliyor, arapça zaten var birde türkçe biliyor ve freelancer grafik tasarım video animasyon isleri ile para kazanıyor, cizimleri fln iyiydi adamın normal araplardan değil öyle bir durum var.

2rosbu olacaksa okumuş 2rosbu olsun gibi bir durum bu galiba 🤣🤣🤣

Sen önce kendi ülkesinden giden Türk’ü, Kürt’ü düşün; sonra Suriyeliyi düşünürsün, kral.
ülkeye gelen yabancı öğrenciler,özel üni gibi devlete de ücret ödüyor,bu para direk halkın kasasına
mezun olduktan sonra ülkeye potansiyel olarak verecekleri katma değer de var
bu türk yurt dışında okuyabiliyorsa,bir yabancı da okuyabilmeli kötü niyeti yoksa
mesela ben bitliste kamptaydım oda arkadaşım r*syada baskı görmüş kazak türkü,bu adam karadenizdeki üni ye bile 100Kdan fazla para ödeyecek,bir de doktor olduktan sonra bizim insanımızı tedavi edecek ne güzel değil mi?

ülkeye gelen yabancı öğrenciler,özel üni gibi devlete de ücret ödüyor,bu para direk halkın kasasına
mezun olduktan sonra ülkeye potansiyel olarak verecekleri katma değer de var
bu türk yurt dışında okuyabiliyorsa,bir yabancı da okuyabilmeli kötü niyeti yoksa
mesela ben bitliste kamptaydım oda arkadaşım r*syada baskı görmüş kazak türkü,bu adam karadenizdeki üni ye bile 100Kdan fazla para ödeyecek,bir de doktor olduktan sonra bizim insanımızı tedavi edecek ne güzel değil mi?
Anlatamazsın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,455
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk