AOC 24G42E 24 alınır mı?

JWWT

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
5000
180 200 hz civarında 5k yı geçmicek şekilde bi monitör arıyorum fps oyunları için. herkes bunu önermiş. alınır mı sizce?
başka veya benzer önerisi olan varmı?
gigabyte ın şu modelide var bilemedim

eğer daha iyisi yoksa şuan söylicem ya stok bitmesin şu stok olayları canımı sıktı.
Daha iyisi şu var diyebileceğimiz bir model olduğunu zannetmiyorum bu bütçelerde. Yine de belki vardır, başka arkadaşların yorumlarını da bekleyin derim.

Son düzenleme:
AOC al hocam, aynısı bende var. Herhangi bir problemini görmedim
hocam kutu içeriğinde hdmi çıkıyor mu peki laptopa bağlıcağımda hdmi girişi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyisi şu var diyebileceğimiz bir model olduğunu zannetmiyorum bu bütçelerde. Yine de belki vardır başka arkadaşların yorumlarını da bekleyin derim.
ya zaten şuan için alacağım yani geçici. masaüstü kurduğum zaman 2.monitörüm olacak ana monitörü daha üst seviyeye taşıcağım.

hocam kutu içeriğinde hdmi çıkıyor mu peki laptopa bağlıcağımda hdmi girişi var

ya zaten şuan için alacağım yani geçici. masaüstü kurduğum zaman 2.monitörüm olacak ana monitörü daha üst seviyeye taşıcağım.
HDMI çıkıyor ama kalitesi düşük. Laptopa bağlı kullanıyorum; kutudan çıkan kabloyla 120 Hz çalışıyor, başka bir kabloyla denediğimde 180 Hz oluyor.

DP kablosu da HDMI da çıkıyor olması lazım. İkisinden birisi kesin çıkıyor da ikisi çıkıyor mu emin değilim.
peki sizce hdmi mı takayım yoksa internette gördüm typc c girişini displayporta dönüştüren bi kablo var onu mu kullanayım

peki sizce hdmi mı takayım yoksa internette gördüm typc c girişini displayporta dönüştüren bi kablo var onu mu kullanayım
Kasanızda DP girişi yok mu?

Önceki mesajınızı okumamışım hocam pardon. Kasa yokmuş sanırsam laptop bağlayacaksınız. HDMI ile bağlayabilirsiniz sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri