daha kargoya verilmedi pazAR günü verilecek diye gözüküyor bu sefer de varmezler kargoya hepsiburadayı şahsi boykot edeceğimÜrün kargoya verilmiş cumartesi teslimat gösteriyor. Sizde durum ne
Bende ondan dolayı onu aldım daha gelmedi bakalım. 20000likler cidden tuğla gibi şeklide öyle zaten. Xiaomim vardı bunun gibi aynı ondan kullanamadım pek. 10 luk daha iyi gibi ki o bile büyük 700e almıştım bu arada şimdi baktım 650 olmuş iade ettim daha çıkmamış zaten yeniden sldımBen ürünü teslim aldım, yanında gelen kılıf falan güzel. Fakat ürün gerçekten tuğla gibi hissettiriyor, oldukça ağır. Keşke ben de şu minik versiyonu olan 10.000 mAh olanı alsaymışım
Hayırlı olsun hocam.Benim ürün geldi, lenovo laptopum var normalde 65w şarj cihazı var taktım belki yavaşta olsa doldurur diye ama maalesef etmedi, düşük hızlı şarj cihazı uyarısı verdi. Telefon ve tablet için gayet yeterli.
Elime Geldi Güzel ÜrünÜrün kargoya verilmiş cumartesi teslimat gösteriyor. Sizde durum ne
20 lik mi seninki de? Kaç tonElime Geldi Güzel Ürün
Yani Ağır Biraz Ama Abartılacak Kadar Değil Çantayla Taşınır20 lik mi seninki de? Kaç ton![]()