Amazon ve Hepsiburada İade Süreci

Laptop piyasasına çok hakim değilim ancak ben i7 14700hxli olanı 1 yıl 2 aydir sorunsuz kullanıyorum. Amazondan almıştım.
Bu da iyi gibi geldi. Geçen seneki modelinde anakart yanma sorunu vardı. Bunlarda hala o sorun var mıdır bilemiyorum. Piyasaya hakim arkadaşlar cevap verse daha iyi olur gibi
Hocam valla 2 haftadır laptop almak için inceliyorum benim bütçem civarında ya hp victus ya lenovo loq modelleri var ama anakart yanma sorunları benim gözümü korkutuyor o yüzden pek lenovo loq alma taraftarı değilim. Hp victus 16 lardada hall sensörü sorunu varmuş r1xxx modellerinde pek rastlanmıyormuş sanırım forumlarda okuyup araştırdığım kadarıyla, inşallah sorun çıkmaz alırsam.

Hocam bir kaç yorum okudum durumu yanlış anlamışsın. Arkadaşlar "SATICI" amazon yada hepsiburadaysa gözün kapalı alabilirsin demiş. Senin bıraktığın linkte satıcı bunlar değil sadece aracılar. Bu yüzden iadede vs. sorun yaşayabilirsin. Gönderen ve satıcı firma amazon com tr olursa çok daha iyi olur. Amazonun müşteri memnuniyeti çok üst düzey.

Hocam bir kaç yorum okudum durumu yanlış anlamışsın. Arkadaşlar "SATICI" amazon yada hepsiburadaysa gözün kapalı alabilirsin demiş. Senin bıraktığın linkte satıcı bunlar değil sadece aracılar. Bu yüzden iadede vs. sorun yaşayabilirsin. Gönderen ve satıcı firma amazon com tr olursa çok daha iyi olur. Amazonun müşteri memnuniyeti çok üst düzey.
Sağolun hocam evet ilk başta yanlış anladım.

Evet hocam bende tam olarak o siteden çıktım konu açmaya geliyordum gerek kalmadı sizce alınır mı, iyi gibi değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam üstte arkadaşın attığı linkteki daha cazip geldi ve satıcısıda amazon.com.tr iade yapıcak olursam kolay mı olur diyorsunuz.
Mağdur etmez amazon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şey dediğimiz zaten satıcı amazon yazısı var ise zaten amazon satıyor demektir gönderici her türlü amazon oluyor bu konumda gözün kapalı al hocam amazon satıcı görürsen hiç sıkıntı yaşatmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,060
Üyeler
184,380
Son üye
aknaliaslan
Geri